language

Intézmények:

Magyar Református Egyház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Balog Zoltán zsinati elnökké választása után rengeteg ingatlant kapott a református egyház az államtól

A reformátusoknak összesen 57 ingatlant adott át az állam 2010 májusa óta, közülük 49-et azután, hogy a volt emberierőforrás-minisztert megválasztották.

Népszava: Novák kitüntetett egy református lelkészt, aki 62 millió forinttól fosztott meg egy iskolát

Saját működésére fordított 62 millió forintot a kitüntettett lelkész által vezetett egyházközség, pedig azt egy iskola működtetésére kapták.

Értékes budapesti oktatási intézményekkel kavar a református egyház, a háttérben felsejlik Balog Zoltán exminiszter

Több tízmilliárdos értékben juttatott ingyenesen – főképpen budai – ingatlanokat az állam a református egyháznak, köznevelési céllal. A Bíró utcai óvoda körüli rejtélyes események azonban azt sugallják, a paragrafusok kijátszhatók.

Elképesztő célokra hatalmas összegeket költ a kormány külföldi segítség címén

Természetes dolog katasztrófák károsultjain vagy háborús menekülteken segíteni, ám ehhez képest furcsa dolgokra, például olaszországi zarándokház építésére, vagy madagaszkári fásításra mennek tíz- és százmillók a Hungary Helps Ügynökségen keresztül.

Viszik az egyházak az iskolaépületeket Orosházán, Békésszentandráson patthelyzet alakult ki

Azzal, hogy a kormány a szívéhez közel álló egyházaknak újra kinyitotta az 1991-es vagyonjuttatási törvényt, megnyílt az út, hogy oktatási intézmények tulajdonjoga is tömegesen hozzájuk kerüljön. Orosházán most egyeztetés nélkül, nagyon rövid határidőt szabva akarja áttolni ezt a fideszes többség, Békésszentandráson állóháború alakult ki.

Tovább csúszik a geszti kastély felújítása, de azt sem tudni, mi lesz a sorsa

Lázár János győzelmi jelentésbe csomagolva ismerte el, hogy csúszik a geszti Tisza-kastély felújítása, de az sem egyértelmű, hogy mire fogják használni, ha elkészül.

Továbbra sem tudni, befejeződik-e határidőre a geszti Tisza-kastély felújítása

Sem a beruházó állami projektcég, sem a leendő tulajdonos református egyház nem válaszol arra, elkészül-e időben a rekonstrukció, illetve mi lesz a sorsa a 11 milliárdból megújuló épületnek.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>