Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Református Egyház highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Kiemelt jelentőségű Orbán gyülekezete

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a Svábhegyi Református Gyülekezet építkezését – értesült a Magyar Nemzet.

Milliárdos pénzszórással vádoják a református egyházat

Szabálytalanul, a lelkészek saját, személyes költségeire fordították a házi segítségnyújtásra kapott állami támogatás jelentős részét a református egyházban – állítja egy szociális munkás. A a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon élő Bíró Zsoltné a Népszavának beszélt arról, hogy a lelkészek egy része puszta jövedelemszerzési lehetőségként tekint a feladatra, vagyis érdemi munka nélkül veszik fel a pénzt.

Luxusvillát is átvesz az állam

Megjelentek a 300 milliárdos év végi költségvetési költekezés részletei is, miközben újabb kiadásokról döntött a kormány. A sportszervezetek 4,2 milliárdot kapnak a 2024-es olimpia előkészítésére, további 2,3 milliárdot jut Tokajra, és 1,4 milliárdhoz jut az Ybl villa állami tulajdonba adása révén a Nistema Kft. is.

Az LMP költségvetési csalást gyanít a Magyarországi Református Egyháznál

Az LMP antikorrupciós szakszóvivője szerint a költségvetési csalás gyanúját vetik fel a Magyarországi Református Egyház egyes európai uniós pénzekből finanszírozott beszerzései. Hadházy Ákos az MTi híradása szerint azt mondta: a református egyház beszerzéseit vizsgálva talált horribilis árú tanulmányokat, érthetetlen áron megvalósított rendezvényeket, illetve olyan képzéseket, amelyeknek nem nagyon látszik a célja.
Találatok: [6]  Oldalak:   1