Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Sí Szövetség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Rendőrségi ügy lett Miklós Edit milliós fizetése: költségvetési csalás gyanúja miatt nyomoz a NAV

Egy hónapja váltották le Miklós Edit (32) olimpiai 7., világkupa-bronzérmes sízőt a honi szövetség elnöki posztjáról. Akkor úgy nyilatkozott, nem érti, hogy július 31-én miért hívta vissza őt váratlanul a közgyűlés tisztségéből. Ám a napvilágot látott információk alapján milliós fizetése miatt már nyomoznak.

Lejátszott meccsek: szédítő tempóban költik a közpénzt a kormány sportálmaira

Jön az atlétikai vb és a Maccabi Játékok; futballarénák, sportcsarnokok, uszodák nőnek ki a földből. A projektek környékén rossz emlékeket idéző céget is látunk már.

Doppingért büntetnek így, nem orvosi igazolásért

A Magyar Sí Szövetség (MSSZ) az egyik legsúlyosabb büntetést mérte két tehetséges és eredményes alpesi síelőjére. A Szőllős testvérek nem megfelelő orvosi igazolás miatt kétéves eltiltást kaptak, pedig a 2018-as pjongcsangi téli olimpiában is reménykedtek. Szőllősék úgy érzik, bosszút állt rajtuk az MSSZ, mert a támogatási rendszerről kérdezősködtek. A szövetség ezt tagadja.

Sikertelen adatigénylések után botrány a síszövetségnél, Kálomista lemondott

Lemondott Kálomista Gábor kormánybarát filmproducer a Magyar Sí Szövetség éléről a botrányosra sikerült hétfői közgyűlésen. A szövetség ellen az egyik sportklub törvényességi felügyeleti eljárást kért az adatkezelési gyakorlata miatt, ugyanis könyvelési, gazdálkodási adatokat szerettek volna látni, de hiába.
Találatok: [4]  Oldalak:   1