language

Intézmények:

Magyar Telekom Nyrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [136]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

„Mint a védelmi pénz” – Egy Rogán-közeli céget évek óta tartanak a csúcson a pont jókor változó jogszabályok

„Tegye fel a kezét az, aki szerint a júliustól hatályos kormányhatározat követelményeinek mindössze egyetlen cég felel meg!” – ez a mondat hét évvel ezelőtt hangzott el, de az, hogy ma is ugyanolyan aktuális, mindennél érzékletesebben illusztrálja a magyar IT-piac sajátos működését. Gaidosch Tamás, a Magyar Nemzeti Bank informatikai felügyeletének akkori vezetője mondta 2016 szeptemberében egy szakmai konferencián, és a Magyar Nemzet korabeli tudósítása szerint a résztvevők nagy része fel is tette a kezét.

Az adófizetők és az előfizetők is rosszul járhatnak a Vodafone felvásárlásával

A Vodafone-ügylettel egy a Magyar Telekom méretével összevethető távközlési cégcsoport jön létre, azonban az eredményességéhez képest jóval eladósodottabb, ami akkor is kockázatot rejt magában, ha a távközlést a szakemberek stabil, kiszámítható szektorként jellemzik. Emiatt elmaradhatnak fejlesztések, és áremelés is jöhet.

A Völner-botrány mellett egy számlagyáras, korrupciós ügyben is nyomoznak

Már folyik a nyomozás annak a hatalmas számlagyárnak az ügyében, amely egy olyan informatikai vállalat árnyékában működött, amely Tarlós István főpolgármestersége idején nyerte el a BKV informatikai rendszerének üzemel­te­té­sét és fejlesztését.

A választási rendszerre is a Mészáros-kör felügyelhet a T-Systems megszerzése után

A T-Systems megvásárlása az egyébként is közbeszerzések tömkelegét nyerő 4iG lényegében megkerülhetetlenné vált a magyar közigazgatásban, az állami és önkormányzati cégeknél.

Saját lábára állt, és megtette első önálló lépéseit Mészáros Lőrinc jobbkeze, aki erről a Figyelőnek beszélt

Megtiszteltetés volt Mészáros Lőrinc jobbkezének lenni - ilyen erősségű mondatok olvashatóak Jászai Gellért Figyelőnek adott interjújában. Jászai egészen a közelmúltig "Mészáros Lőrinc" különféle érdekeltségeit menedzselte, de a 4iG-vel kilépett Mészáros árnyékából.

Választási rendszer, adó, közlekedés: ez kerülhet Mészáros jobbkezéhez a T-Systems megszerzésével

Ezúttal multicég, német állami érdekeltség landol Mészárosék köreinél. Az üzlet nyomán elképesztő mennyiségű állami megbízás és referencia kerül a Mészáros Lőrinc kisebbségi, Mészáros barátjának többségi tulajdonában lévő informatikai céghez, a 4iG-hez.
Találatok: [136]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>