Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Telekom Nyrt. highlight_off

Lapok:

444

Az online lapot 2013. április 29-én alapította Uj Péter, az index.hu egykori főszerkesztője több volt munkatársával együtt. Uj jelenleg is a portál főszerkesztője.  A 444 tulajdonosa és kiadója a Magyar Jeti Zrt., amelynek Kardos Gábor a vezérigazgatója, operatív vezetője Fenyő Balázs István. A 444 liberális, erőteljesen kormánykritikus internetes portálként definiálja önmagát, sokszor humoros és önirónikus tartalmakkal. 2014-ben az Open Society Foundation-től 10 millió forintos támogatást nyertek el, amiből 14! nevű választásfigyelő mobilos alkalmazást fejlesztették. 2017 óta adományokkal is lehet munkájukat segíteni. 

Találatok: [7]  Oldalak:   1

Bírságot kell fizetniük a Magyar Telekom korábbi vezetőinek, megsértették az amerikai korrupcióellenes törvényt

A Magyar Telekom korábbi vezére, Straub Elek és stratégiai igazgatója, Balogh András elfogadta, hogy fejenként 250 ezer, illetve 150 ezer dollár bírságot fizetnek, amiért még 2005-ben és 2006-ben megsértették a külföldi korrupt gyakorlatokat tiltó amerikai törvényt (Foreign Corrupt Practices Act). Az erről szóló, április 24-i keltezésű határozatot a Reuters tette közzé. A peren kívüli megállapodást még jóvá kell hagynia a bíróságnak.

Nagyon akarja az Origót a Fidesz

A Magyar Telekom eladná a legnagyobb online híroldalt, az Origót és tartozékait. Sok a vevőjelölt, és többeknek vannak jó fideszes kapcsolataik. Orbán Viktor fontosnak tartja, hogy „megfelelő kezekbe” kerüljön a cég. Az elnök emberei megbízható német befektetőt keresnek az üzlethez, de még nem találták meg.
Találatok: [7]  Oldalak:   1