language

Intézmények:

Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [265]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Penészes falakkal árulják 1,8 milliárdért a hévízi szállodát

A néhány évvel ezelőtt még önkormányzati kézben nyereséget termelő Aquamarin Hotelt tulajdonló cég felszámolás alá került, a 382 millió forint állami támogatással eltervezett felújítás pedig félbemaradt. A cég tulajdonosának neve korábban Mészáros Lőrincék házvásárlásánál tűnt fel.

Nyolcszázmillió forintból készül installáció az oszakai világkiállítás magyar pavilonjába

Nemcsak miniszteri biztosa van már Magyarország részvételének a 2025-ös oszakai világkiállításon: a Közbeszerzési Értesítő szerint az első tendert is elnyerték már a magyar pavilon különlegessé tételére. A több mint félmilliárd forintból készülő installáció a lebegés élményéhez hasonló hatást vált ki majd. A feladattal megbízott cég tulajdonosi hátterében feltűnik egy vállalkozó, akit a sajtóban az állami Covid-beszerzések egyik nagy nyerteseként jelöltek meg.

Dömötör Csaba elárulta, milyen budapesti projektre kapott ötmilliárdos támogatást a pezsgőkirály

Egy új, a Dunánál megvalósítandó attrakcióra kapott támogatást Kreinbacher József üzletember cége, a Chain Bridge Experience Kft. A fejlesztés eredményeként létrejövő turisztikai látnivaló a tervek szerint rendezvények és kiállítások nemzetközileg jegyzett helyszíne is lesz, emellett vendéglátó funkcióval is fog rendelkezni – írta Vadai Ágnes kérdésére Dömötör Csaba államtitkár.

Titkolják, milyen budapesti attrakcióra kapott ötmilliárdos támogatást a pezsgőkirály

A Fővárosi Önkormányzat nem tud a beruházásról, de annyit sikerült kiderítenünk, hogy nem a Sikló-projektről van szó.

Csak az első 427 milliárdot ne firtassa senki! – itt a Tiborcz-kör teljes vagyonleltára

Az alábbiakban három dolgot bizonyítunk. Egyfelől, hogy a Tiborcz István „zsebeként” azonosított Hornung Áronhoz majd’ 55 milliárd forintnyi osztalékjövedelem folyt be az elmúlt években – nemcsak a topmilliárdos Jellinek Dániel, hanem Balázs Attila térkő- és kavicskirály környékéről is. Másrészt, hogy ezzel a forrással együtt már legalább 427 milliárd állami vagy baráti pénz mozdult meg Magyarországon a Tiborcz-kör üzleti előmenetele érdekében. Igazoljuk továbbá, hogy a miniszterelnök veje és csapata – a cikkünk előző részében bemutatott 36 luxusingatlan-projekt mellé – ágazatokon átívelő vállalatbirodalmat épített (benne pénzpiaci, szállítmányozási, vasbetongyártó, napelemparkos, hulladékgazdálkodási, informatikai, szépségipari érdekeltségekkel).

Felnőttképzésre hozták létre, székelyföldi kastélyt és Balaton-felvidéki panziót vett a Magyar Turizmus Akadémia

A felnőttképzésre létrehozott Magyar Turizmus Akadémia néhány hónap leforgása alatt megvásárolt egy romániai kastélyt, egy Balaton-felvidéki ingatlant – melyen éppen panzió épül – és egy olyan céget is, melyet korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség félmilliárd forinttal támogatott. Az akadémia tulajdonosa az a Magyar Turisztikai Szövetség, amely 900 millió forint közpénzt költött el egy társasjátékra.

Új céget alapított a Tiborczcal kötött üzletéről szmájlival üzenő volt Quaestor-felszámoló

Milliárdosokkal üzletel, most újabb társaságot hozott létre Mike Ferenc, a Quaestor cégcsoport ügyében is eljáró felszámolóbiztos.

Jól megfizetett globális jogász hálózat segíti az Orbán-rendszert

A Fideszt és a NER-t többségében jogászok alapították és a különböző kormányzati ás állami szervek most is jelentős forrásokat szánnak arra, hogy tapasztalt és drága ügyvédekkel vegyék körbe magukat.
Találatok: [265]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>