language

Akták:

Magyar vezetők az USA tiltólistáján highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [227]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Heim Péter nagyon közel volt az Orbán-kormányhoz. Aztán egy viharos ősz mindent megváltoztatott

2014 ősze nehéz időszak volt az addig befolyásos kormányközeli üzletembernek, Heim Péternek. Több olyan – lehet, hogy csak furcsa egybeesésnek számító – ügynek is szereplője volt, amelyek hátrányosak voltak számára.

Tényleg elcsalták a magyar GDP-t?

A kitiltási botrányon dolgozó egyik volt amerikai gazdasági diplomata szerint Magyarországon olyan brutális az ipari áfacsalás mértéke, hogy a GDP valójában 15-30 százalékkal kisebb annál, mint amit a kormány mond. Megnéztük, hogy mi igaz ebből, és a vártnál sokkal több hasonlóságot találtunk az amerikaiak és Matolcsy György között.

Áfacsökkentés kétmilliárdért – Így került képbe a Századvég-alapító

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy budapesti férfi ellen, aki azt ígérte az étolajat forgalmazó amerikai cég, a Bunge lobbistájának: kétmilliárd forintért elintézi, hogy termékeiket 27 helyett csak öt százalék forgalmi adó terhelje. Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató vezetőjének közbenjárását ígérte, de az ügyészség szerint alaptalanul.

„Kérjük, hogy a korrupt személyeket állítsák bíróság elé”

Szerdai beszédemben nem volt semmi újdonság, minden egybecseng az utóbbi években tett megjegyzéseinkkel – nyilatkozta lapunknak Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. A diplomata emlékeztetett rá, hogy Európa biztonsága az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdeke. Semmilyen jelét nem tapasztalta az Orbán Viktor elmozdítását célzó szándéknak.

Orbán veszi hülyére Vargát, vagy Varga veszi hülyére az országot?

Vida Ildikó NAV-elnök lemondását hétfő délután fél háromig nem erősítették meg hivatalosan, bár már délelőtt 11-kor kiszivárgott a hír felmondásáról. Vida búcsúlevelét közben közölte a Magyar Nemzet. Nagyon furcsa, hogy az ország egyik legfontosabb hivatalának vezetéséről két sokáig semmit sem árult el a kormány.
Találatok: [227]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>