Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. highlight_off

Kulcsszavak:

üzleti titok highlight_off
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Belső vizsgálat indult az MVM-nél az auditbotrány miatt

Két cikkben foglalkoztunk már az MVM-csoport különös svájci informatikai beszerzésével és az éves audit körül kialakult botrányával. A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, vagyis Bártfai-Mager Andrea sajtófőnökétől immár azt is tudjuk, hogy az ügyben belső vizsgálat van folyamatban.

Mit értünk el a tárgyalótermekben és jogászkodással 2014-ben? Most kiderül!

Az atlatszo.hu az oknyomozó újságírás és a tényfeltárás mellett évek óta a tárgyalótermekben is küzd a közérdekű adatok nyilvánosságáért és az állam átláthatóságáért. Most sem volt ez másképp. Év végi összefoglalónkban szelektív visszatekintőnket olvashatjátok – szaftos ügyes jogászkodással fűszerezve.

Brüsszel vizsgálódik az E.On-ügyben

Megkezdte az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatósága az MSZP által az E.ON-ügyben tett ­beadvány vizsgálatát – ezt a brüsszeli illetékesek erősítették meg a Népszabadság munkatársának.

E.ON-ügy: Már Brüsszelben a beadvány

Az MSZP szerint a magyar emberek érdekében lépnek, a Fidesz szerint ez hazaárulás. Véglegesítették és elküldték azt a beadványt Brüsszelbe, amelyet az MSZP elnöke, Mesterházy Attila és a párt egyik EP-képviselője, dr. Gurmai Zita jegyez az E.ON-ügyben – értesült a Népszabadság.

Az MVM az utolsó töltényig védelmezi Kocsisék offshore-, szálloda-, és atomtitkait

A Lehet Más a Politika (LMP) 2009 nyarán fordult az állami áramszolgáltató Magyar Villamos Művek Zrt.-hez azt kérve, hogy hozza nyilvánosságra a milliárdos 2008-as offshore- és szállodaügyletéről szóló belső vizsgálati jelentéseket és a vizsgálatok költségét, de a cég üzleti titokra, illetve a folyamatban lévő büntetőeljárásra hivatkozva elutasította az adatigénylést.

Nem titkolhatja az MVM az őrző-védő szerződéseit

Állami vagyonnal gazdálkodó vállalat nem titkolhatja el üzleti titokra hivatkozva az őrző-védő céggel kötött szerződést – mondta ki a bíróság az Origo és a Társaság a Szabaságjogokért (TASZ) az MVM és a Pintér Sándor érdekeltségi körébe tartozó CBSZ Zrt. között kötött szerződés nyilvánosságra hozataláért indított perében.
Találatok: [10]  Oldalak:   1