language

Akták:

Margit híd felújítása highlight_off

Kulcsszavak:

metró highlight_off

Margit híd felújítása

Margit híd felújítása

A Margit hidat az eredetileg becsült ár több, mint duplájáért - 13 milliárd helyett 30 milliárdos összköltséggel – újították fel 2009 és 2011 között. 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Felújítás aranyárban – avagy miért drága a Margit híd?

A fővárosi projektek esetében már megszokott költségnövekedés a Margit hidat sem kerülte el, ám az, hogy a híd rekonstrukciója az eredetileg becsült összeg duplájába került, még a költségtúllépésben tapasztalt várospolitikusokat is meglepte. Hogy szállt el így a hídfelújítás ára?

A Fidesz rács mögé zárná Gyurcsányékat, de jogállami módon aligha teheti

Nem tartja valószínűnek az országgyűlés alkotmányügyi bizottságának egyik fideszes tagja, hogy a testület tagjai közül bárki is a büntetőtörvény visszamenőleges módosításával akarná „megfogni” az államadósság megugrásáért felelősnek tartott Gyurcsány Ferencet. Igaz, "számtalan más megoldásra látna lehetőséget".

Demszky: Összeköltöznék Bajnaival, miért ne, kedvelem

A Demszky-érát záró interjúnk második, befejező részében szó esik a Margit híd különös körülmények között zajló felújításáról, egy új liberális pártról, az SZDSZ dicstelen pusztulásáról, valamint Kunczéról, Retkesről, Bajnairól, Gyurcsányról, Lendvai Ildikóról.

Részleges fővárosi leltár: eddig közel hatvanmilliárdos kárra derült fény

Törvénysértések, politikai ráhatások, szakmai előkészítetlenség, szervezetlenség – egyebek között ezek a tények derülnek ki a fővárosi önkormányzat nagyberuházásairól abból a jelentésből, amelyet holnap tárgyal a Fővárosi Közgyűlés egy évvel ezelőtt létrehozott vizsgálóbizottsága.

Emelkedő tétek - Elszámoltatás

Az elszámoltatás első körében felderített kár mértéke a Fidesz szerint 100 milliárdos nagyságrendű. A két korábbi kormányfő is célkeresztbe került, az esetleges büntető eljárások végképp padlóra küldhetik az MSZP-t az önkormányzati választások előtt.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>