language

Intézmények:

Market Építő Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [250]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hova tűnt 15 milliárd forint a magántőkealapból, amelyet Tiborczék alapkezelője menedzsel?

A Főnix Magántőkealapba 50 milliárd forint közpénzzel szállt be az állam, mégis titkolóznak.

Tényleg nem lehet már megkerülni Tiborczot a magyar szállodapiacon?

A vállalkozó, aki saját állítása szerint apósa támogatása nélkül is ugyanott tartana, ahol most, pár év alatt építette fel szállodabirodalmát. Állami milliárdok itt, állami százmilliók ott, de Mészáros Lőrinc neve is feltűnik a nagy építkezésben.

Banktitok ellenére kiderült: többmilliárdos állami hitelt kapott a Market egyik tulajdonosa

A kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló befektető, Scheer Sándor egyik vállalkozása is részesült a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogramból.

Alakul a maxi-NER-biznisz a rákosrendezői maxi-Dubaj-projektnél

Garancsi István egyik fontos embere irányítja a beruházó Mohamed Alabbar magyarországi cégét. Számos más fejlemény is alátámasztani látszik, hogy a kormányzati megbízásokkal eddig is bőségesen ellátott gazdasági szereplők ebből a projektből is hasznot húzhatnak.

Matolcsy György jegybankja újabb tízmilliárdokkal dobja meg Matolcsy fiának barátját, Somlai Bálintot

Hétfőn úgy értesültünk, hogy a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri műemléki épületének felújítása a másfélszeresére drágult. A munkálatokra eredetileg Matolcsy Ádám barátjának, Somlai Bálintnak a cége kapott generálkivitelezői megbízást, a 2021-es bejelentés szerint 54 milliárd forintért, a 444-hez eljutott hírek szerint ez az összeg 80 milliárd forint fölé emelkedett. A forrásunk azt mondta, erről múlt héten készült el az akkor még elnöki döntésre váró előterjesztés az MNB-ben.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Milliárdoskeringő a pesti Sofitel szálloda felújítása körül

A Central European Opportunity Magántőkealap ingatlanhasznosításra megalapította a SOF-24 Kft.-t, amely a korábbi hírek alapján a pesti Duna-korzó 1982-ben épített szállodájának felújításáért lesz felelős.

Kapásból 8 ezer négyzetméteres luxuscsarnokkal indított Rogán Antal kedvenc plakátosának logisztikai cége

Balásy Gyula raktáros vállalkozása olyan logisztikai központba kuckózta be magát Maglódon, amilyenből csak nagyon kevés van a világon. Nem minden kezdet nehéz.

Megszórják az országot új hotelekkel, a NER is vadul építkezik és vásárol

Közel kétezer új szállodai szoba kerül a budapesti és vidéki piacra a következő két-három évben, részben a NER-hez tartozó cégek beruházásaiban. Új szállodamárkákat is hoznak a nagy nemzetközi láncok Magyarországra, közben magyar befektetők kilóra veszik a mediterrán hoteleket.
Találatok: [250]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>