Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Marosi György highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Budai: "nem vizsgálhatok minden fűszálat"

Nem vizsgálhat mindent "az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál" - hárította el az elszámoltatási kormánybiztos kérdésünket, hogy kiterjeszti-e az ellenőrzést az LMP két parlamenti képviselőjének nyílt levele nyomán az Esztergomban, az önkormányzat előző, fideszes vezetése idején történt gyanús ügyekre is.

Esztergom: feljelentést tesz Tétényi

Hűtlen kezelés gyanújával tesz holnap büntetőfeljelentést az ügyészségen Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere, az elődje, Meggyes Tamás fideszes polgármester idején a városvezetés által "házipénztárként" kezelt és "elzálogosított" Szent Miklós Alap ügyében.

Meggyes Tamásnak elküldték a selyemzsinórt

Talicskák, csontvázak, hűtlen kezelés, hivatali visszaélés, halállista, sorozatos szabálytalanságok, vádaskodások, hazudozások, perek – az esztergomi polgármesteri hivatalban és környékén az őszi választás óta „zajlik az élet”, ám a helyzet feltehetőleg most tovább „fokozódik”.

Közérdekű adatokat titkol az ÁSZ?

Úgy tűnik, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) titkolja az esztergomi önkormányzat előző, fideszes vezetése időszakának gazdálkodását érintő - és elmarasztaló megállapításokat tartalmazó - jelentését.

Szabálytalanságok sorát találta az ÁSZ Esztergomban

Már 2007-ben tisztában volt az akkor Meggyes Tamás fideszes polgármester vezette esztergomi önkormányzat a város csődközeli helyzetével, ennek ellenére újabb hiteleket vett fel, hogy elkerülje azt az adósságrendezési eljárást, melyért a helyi Fidesz most az új, független városvezetőt hibáztatja.

Nincs jegyző Esztergomban

Esztergom korábbi jegyzőjét még Meggyes Tamás az előző fideszes polgármester távolíttatta el, ám a köztisztviselőt 2007-ben a bíróság jogerősen visszahelyezte. Dolgozni azonban nem tudott, mert nem hagyták. Végül benyújtotta lemondását. A Meggyes által kinevezett új jegyző, Marosi György is távozott decemberben.

Nyomozás indult Meggyes Tamás volt esztergomi polgármester ellen

A vád hűtlen kezelés megalapozott gyanúja, az eljárást az önkormányzat új vezetése kezdeményezte. A független polgármester hatályon kívül helyezte az előző ciklusban bevezetett, az polgármester és a jegyző által jegyzett jutalmazási rendszert.

Ellenfelük anyukáját emlegették Orbán emberei - Tízmilliós juttatás rokonoknak

Esztergomban továbbra is forrnak az indulatok a fideszes többségű közgyűlés és a független polgármester, Tétényi Éva között.Többek között kiderült, hogy Meggyes Tamás két év alatt 30-32 millió forintot osztott szét jutalomként féltucat munkatársának, köztük élettársának is.

Milliókat osztott barátainak Meggyes

Összesen 30-32 millió forint közpénzhez juttatta két év alatt ismerőseit, fideszes barátait Meggyes Tamás, Esztergom volt polgármestere egy különleges premizálási rendszerrel, amelyről a képviselőtestület sem tudott.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>