language

Helyek:

Mátészalka highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Igazi NER-karrier: a cég, amelyiknek minden összejön, de leginkább az állami milliárdok

Hogy jön össze a termálfűtés a génmegőrzéssel, a szikegyártással, kármentesítéssel, a szürkemarhával és a borászattal? Az EU-Fire Kft. mindre vállalkozott, csak közben abból a projektből, amelyikre 40 millió eurós uniós támogatást kapott tíz évvel ezelőtt, és amiből 7,3 milliárd forintot le is hívtak, semmi nem lett, és az már biztos, hogy Battonyán nem is lesz.

Félmilliárd forint állami hitel segíti Kósa Lajos testvérének cégét

Bár csupán fél éve működik a Kósa Lajos testvére részvételével alapított Bászna Gabona Kft., a társaság máris 500 millió forint állami hitelhez jutott, hogy megvalósítson egy mátészalkai nagyberuházást – tudta meg a 24.hu.

Új üzletbe fogott Kósa Lajos 83 éves édesanyja

Gabonatermesztő céget alapított és az agráriumban terjeszkedik az a mezőgazdasági társaság, amely Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselőjének 83 éves édesanyja tulajdonában áll – vette észre a 24.hu. A frissen alapított mátészalkai Bászna Gabona Kft.-t tavaly év végén jegyezte be a Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága.

Kósa rokonai egyre gyarapodnak

Nem tudni milyen forrásból, de egyre nő Kósa Lajos rokonainak vállalkozás-birodalma. A miniszter egészségügyi nyugdíjas édesanyja tavalyelőtt egy mátészalkai sertéstelep felét vette meg.

78 km vonattal: ami 20 éve 75 perc volt, ma már 95

Már többször beszámoltunk Magyarország keleti régiójának közlekedési helyzetéről, mely a közeljövőben várhatóan semmilyen érdemi fejlődésen nem fog átesni. Legalábbis ez szűrhető le abból, hogy az eredeti elképzelésekkel ellentétben végül kikerült a Mátészalka-Debrecen vasútvonal az uniós fejlesztési listából. Pedig a vonalon évente 825 ezer ember közlekedik átlagosan. A szakasz felújításának szükségére újabb tény világít rá, melyre a Mátészalkaleaks talált rá. A kezük ügyébe került egy régi, 1997-es menetrend, ami szerint abban az évben a Mátészalka-Debrecen 78 kilométeres távolságot a vonat mindössze 75 perc alatt tette meg.

Börtönbe mennek a korrupt pénzügyőrök

Két pénzügyőrt ítélt letöltendő börtönbüntetésre kedden jogerősen a Debreceni Ítélőtábla - közölte az intézmény sajtószóvivője. Hivatali vesztegetés, társtettesként hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás és más bűncselekmények miatt az elsőrendű vádlott pénzügyőr törzsőrmester két évet, a másodrendű pénzügyőr főtörzsőrmester pedig egy év négy hónap börtönbüntetést kapott.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>