Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

MÁV ÁBE highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

MÁV ÁBE: várja az igényeket a vagyonelszámoló

A MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) azon károkozó tagjai, akikkel szemben kártérítésre kötelező jogerős bírósági ítélet született, illetve velük szemben végrehajtási eljárás indult, vagy a károkozó maga fizetett a károsultnak, december 15-ig jelenthetik be ezeket a tényeket a felszámolóhoz - a felhívást Borbélyné Balogh Zsuzsanna, a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. ügyvezetője tette közzé pénteken a PSZÁF honlapján.

Tagadta bűnösségét az egykori MÁV ÁBE biztosító volt vezetője

A biztosító volt az élete, kétszázmillió forintot fektetett be annak működésébe - állította az évekkel ezelőtt csődbe ment MÁV Általános Biztosító Egyesület korábbi vezetője. A férfi az első tárgyalási napon tagadta az ellene felhozott, milliárdos sikkasztásról szóló vádakat.

Sok károsultat érdekelhet: kezdődik a MÁV Biztosító volt vezetőjének pere

Első alkalommal tart tárgyalást a 2008-ban becsődölt MÁB ÁBE biztosítónál elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények miatt folyó büntetőperben a Fővárosi Bíróság. Az ügynek több ezer érintettje lehet, mert a kötelező biztosítással rendelkező ügyfelek által okozott károk egy részét a biztosító nem térítette meg.

MÁV ÁBE: lezárták a nyomozást

Lezárta a nyomozást a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) ügyében a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP), az ügy iratait a nyomozó hatóság vádemelési javaslattal elküldte a Fővárosi Főügyészségnek. Kiss Bálint, a MÁV ÁBE intézőbizottságának elnöke, korábbi elnök-vezérigazgatója és társai ügyében sikkasztás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt két éve indult nyomozás.

Szabadlábon védekezhet a MÁV-ÁBE vezérigazgatója

Ötvenöt millió forintos óvadék ellenében szabadlábra helyezték a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) egykori elnök-vezérigazgatóját, Kiss Bálintot, akit társaival együtt egymilliárd forintos sikkasztással gyanúsítanak – erősítette meg a férfi ügyvédje csütörtökön.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>