language

Intézmények:

MÁV Cargo Árufuvarozási Zrt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [113]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felmentették a MÁV Cargót megszerző cégvezetőt

Felmentő ítélet született az ausztriai St. Pölten bíróságán a Rail Cargo Austria korábbi ügyvezetője hűtlen kezelési ügyében. A vád szerint úgy fizetett a cég egy magyar bt.-nek 6,6 millió eurót a MÁV Cargo megvásárlása kapcsán, hogy az nem nyújtott ellenszolgáltatást.

Jókor jó helyen

Sok pénzébe kerülhet az államnak, ha megveszi az egyszer már privatizált Dunaferrt. Nem ez lenne az első balul elsült magánosítás: volt, hogy nagyon benézték, mit mikor és kinek adnak el, de volt, hogy briliáns döntést hoztak, és százmilliárdokat kasszíroztak. Az ide-oda adogatott Malév története vagy a magyar cukorgyártás halálra ítélése a súlyos mellényúlások kategóriájába tartozik, a vagonnyi pénzért eladott ferihegyi reptér és a MÁV Cargo inkább a zseniális húzások közé sorolható.

Irdatlan összegre büntették a vasúti cégeket

A Gazdasági Versenyhivatal milliárdos büntetést szabott ki a MÁV-ra, a GYSEV-re és a MÁV Cargo utódcégére. A hatóság szerint a társaságok kartelleztek.

Tagadja a vasúti kartellezést a GYSEV

A GYSEV Zrt. álláspontja szerint a társaság nem sértette meg a versenyjogot, ezért a versenyhivatal döntésének hatósági felülvizsgálatát kéri - közölte a Magyar Nemzet keddi számában megjelentekre reagálva a cég szóvivője, Rázó László.

MÁV Informatika: még két gyanúsított

A MÁV Informatika újabb két vezetőjét vitték be munkahelyükről kihallgatásra a rendőrök, akiket információink szerint bűnsegédlettel gyanúsítanak. A cégnél feltárt jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és orgazdaság ügyében folytatott eljárásnak immár tizennégy gyanúsítottja van.

Milliárdos kár, az ócska vas nem ócskavas

A jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező, befolyásos cég, a Kelet-Trans 2000 Kft. is negyven leselejtezett vagonhoz juthatott.
Találatok: [113]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>