Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

MÁV Hídépítő Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

MÁV Informatika: még két gyanúsított

A MÁV Informatika újabb két vezetőjét vitték be munkahelyükről kihallgatásra a rendőrök, akiket információink szerint bűnsegédlettel gyanúsítanak. A cégnél feltárt jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és orgazdaság ügyében folytatott eljárásnak immár tizennégy gyanúsítottja van.

Korrupcionista Respublika

Akárhonnan tekintünk a mögöttünk hagyott két évtizedre, ez a Harmadik Magyar Köztársaság egyik legszégyenteljesebb korszaka a magyar történelemnek.

Hűtlen kezelés gyanúja a MÁV Hídépítőnél

Tegnap reggel a rendőrök hat embert állítottak elő a MÁV Hídépítő Kft. volt alkalmazottai közül hűtlen kezelés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A kihallgatások folyamatban vannak, négy gyanúsítottat őrizetbe vettek, és javaslatot tesznek előzetes letartóztatásukra.

Jogerősen is százmilliókat buktak a kartellező útépítők

A Versenyhivatal 2005-ben 1,3 milliárd forintra büntette az országos útépítő kartellben résztvevő tizennégy céget, köztük 335 millióra Strabagot és 277 millióra a Betonút Zrt-t. A cégek a döntés ellen fellebbeztek, de bebukták.

Hogyan keressünk milliárdokat?

Az Állami Számvevőszék már korábban fölhívta a figyelmet a fondorlatos vagoneladásokra, a MÁV Cargo áron aluli privatizációjára, s más milliárdos károkozásokra.

Első fokon pert nyert a GVH a vidéki útépítések ügyében

A Fővárosi Bíróság 2007. október 31-én elutasította a vidéki útépítések során kartellező vállalkozások keresetét, amelyben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntésének megsemmisítését kérték – közölte a hivatal szerdán.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>