Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

MÁV Informatika Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Utasítás a Legfőbb Ügyészségtől

A MÁV Informatika Zrt.-nél elrendelt nyomozás folytatásáról intézkedett a Legfőbb Ügyészség, miután az eljárás korábbi lezárásával kapcsolatos panaszt elbírálta, és az abban foglaltakat részben megalapozottnak találta – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére az LÜ.

Egy kicsit könnyebb lesz lopni MÁV-nál

Cégekre szabott közbeszerzések, drágán vásárolt zúzott kő, gyanús literes ásványvíz, papíron létező járda. A MÁV compliance osztályát nem rég hozták létre, máris tízmilliókat spórolt meg az állami vasúttársaságnak a kétes ügyek feltérképezésével, az új vezetés azonban hallani sem akar a közbeszerzések körül szaglászó társaságról.

Budai Gyula 15 milliárdot hiányol a MÁV-nál

Elkészült az elszámoltatási kormánybiztos összefoglaló jelentése a MÁV háttérintézményeinek privatizációjáról és a vasúttársaság más jogügyleteiről. Budai Gyula 15 ügyben vélelmez visszásságot, ami megállapítása szerint csaknem 15 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott a MÁV-nak.

Tízmilliókat fizettek a semmiért?

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hosszú Sándort – értesült lapunk. A Kóka János gazdasági minisztersége idején a vasutaskörökben egyszerűen SZDSZ-es cégnek titulált MÁV Informatika korábbi vezetőjét 2009-ben elsőként hallgatták ki jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>