Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Mayer Aranka highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A Pharaon-ügy miatt megromlott Orbán Viktor és a tiszteletbeli jordániai konzul kapcsolata

A korábban a miniszterelnök bizalmát élvező Zaid Naffa tiszteletbeli jordániai konzul az Átlátszó értesülései szerint a Pharaon-affér óta kerüli a nyilvános rendezvényeket, így az olyan diplomáciai eseményeket is, amelyeket kifejezetten a konzulok számára rendeznek. Maga a cím sokak számára csak presztízs, ami például bemutatkozáskor jól hangzik, de a korábbi botrányok miatt már nem cseng olyan jól, mint évekkel ezelőtt. Bemutatjuk a tiszteletbeli konzulokat.

Mayer Aranka perekről, nemtaggyűlési jegyzőkönyvekről

Öt év után jogerősen nyert személyiségi jogi pert a Magyar Nemzet ellen Mayer Aranka. Ő az a hölgy, aki 2005-ben önvédelemből kezdett el nyomozni válófélben lévő férje üzleti érdekeltségei után, és rábukkant az Orbán Viktor számára kínossá vált, majd végül kimagyarázott és elfeledett tokaji szőlőügyek részleteire.

Mayer Aranka győzött és pénzére vár

Erkölcsi győzelmet aratott tegnap a Fővárosi Bíróságon az Orbán-szőlők ügyében ismertté vált Mayer Aranka, aki a Szárhegy-dűlő Kft. ügyében a Tokaji borcsaták címmel cikksorozatot közlő Élet és Irodalom (ÉS) elleni per koronatanúja volt.

Révész Máriusznak és a Fidesznek fizetnie kell Mayer Arankának

Jogerős bírósági döntés született arról, hogy a Fidesz és a párt korábbi szóvivője Révész Máriusz megsértette Mayer Aranka jó hírnevét, ezért bocsánatot kell kérniük tőle, és fejenként félmillió forintot is fizetniük kell.
Találatok: [9]  Oldalak:   1