Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Mazsihisz highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Heisler András értesült a sikkasztásról?

Több mint fél éve tudhatta Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke, hogy a Dohány utcai zsinagóga beléptetőrendszerének elszámolásából naponta majdnem egymillió forint tűnik el, mégsem tett semmit – derült ki abból a lapunk birtokába került levélből, amelyet a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) ügyvezető igazgatója, Schwezoff Dávid írt a közgyűlés tagjainak.

Feldmájer nepotizmussal vádolja a Mazsihiszt

A zsidó hitközségi szövetség éléről vasárnap eltávolított elnök szerint vannak vitatható ügyek a Mazsihiszben. Szerinte nem etikus, hogy az egyik hitközségi elnök cége nyerte meg a közbeszerzési eljárást a Dohány utcai zsinagóga egyik beruházására. Kifogásolja azt is, hogy egyes Mazsihisz-vezetők feleségei komoly pozíciókat töltenek be a szövetség különböző intézményeinél.

Húszezreskötegek a csomagtartóban

Újabb érdekes részletekre derült fény Hunvald György pénzügyeiről tegnap a Fővárosi Bíróságon az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán, az egykori szocialista polgármester sofőrjének vallomásából, aki többször látta, hogyan osztogatta főnöke a milliókat.

A hírTV stúdiójában akar magyarázatot adni Hunvald (+videó)

Nem árulja el Hunvald György, hogy a főügyészségen mit akart elintéztetni a Mazsihisz ügyvezető igazgatójával. Az erzsébetvárosi ingatlanpanama büntetőügyének keddi tárgyalásán a negyedrendű vádlottat, egy értékbecslőt hallgatnak meg. A hírTV kérdéseire érdemben nem válaszolt Hunvald, ám kijelentette: a televízió adásában élőben kíván szerepelni.

Zoltai állítja, szabadulása óta nem beszélt Hunvalddal (+videó

A Hunvald Györggyel folytatott telefonbeszélgetés ellenére töretlen a bizalom a Mazsihisz ügyvezetőjével szemben. A vasárnapi tisztújító közgyűlésen nem volt kihívója Zoltai Gusztávnak. Ha megválasztják, négy évig maradhat a Mazsihisz ügyvezető igazgatója. Zoltai állítása szerint pénteki szabadulása óta nem beszélt a volt szocialista polgármesterrel.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>