Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

MCF Roma Összefogás Párt highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kolompárék elszabotálták a számvevőszéki ellenőrzést

Több párt, így a Magyarországi Szociáldemokrata Párt, az egykori MDF (jelenlegi nevén Jólét és Szabadság Demokrata Közösség) is megbukott az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálatán, míg a Kolompár Orbán Által alapított MCF Roma Összefogás Párt egyenesen meghiúsította a revízió lefolytatását, így az ÁSZ ügyészségi jelzéssel élt.

Farkas Flórián rátette a kezét a pénzcsapra

A fideszes Farkas Flórián elzárta a pénzcsapot, és azt a jövőben csak akkor hajlandó megnyitni, ha a különböző választott testületekbe neki tetsző roma vezetők kerülnek. Minderről egy titokban készített hangfelvétel tanúskodik.

Elillanó mentelmi jogok?

Szilvásy György volt titokminiszter és Hatvani Csaba Terézváros MSZP-s alpolgármestere ellen felfüggesztették a büntetőeljárást, mivel előbbi a szocialisták országos listáján, utóbbi a párt egyéni jelöltjeként indul a választásokon. Az ügyészség kezdeményezte mindkét gyanúsított mentelmi jogának felfüggesztését. Eközben Kolompár Orbán roma vezető mentelmi jogának a felfüggesztését a bíróság, Földesi-Szabó Lászlóét, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány elnökéét pedig a vám- és pénzügyőrség indítványozta.

Kicsempészett OCÖ-iratokat foglaltak le

Tavaly december óta már a harmadik házkutatási akció zajlott le a Kolompár Orbán vezette roma önkormányzat pénzügyei miatt. Ezúttal – e hét kedden – egy magánlakásra szálltak ki a vám- és pénzügyőrség nyomozói.

Májusig is megúszhatja tárgyalásait Kolompár

Február végéig bizonyosan nem lesz újabb bírósági tárgyalása Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) és a parlamenti választáson elinduló MCF Roma Összefogás Párt több bűncselekménnyel vádolt elnökének, de lehet, hogy májusig nem is folytatódik a büntetőpere a Kecskeméti Városi Bíróságon.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>