Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

megbízhatósági vizsgálat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Több ezren fennakadtak már a Nemzeti Védelmi Szolgálat hálóján – itt a statisztika

Mintegy hét és félezer személyre figyelt fel az elmúlt években a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) a hivatali visszaélés és befolyással üzérkedés gyanúja miatt megindított vizsgálatai során. Az eljárások mintegy tizede érint felső- vagy középvezetőket, derült ki az NVSZ tájékoztatásából.

Két év a korrupt köztisztviselőnek

Gyorsított eljárásban két év, öt évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta nem jogerősen a Szegedi Járásbíróság azt a földhivatali ügyintézőt, aki 50 ezer forint ellenében jogosulatlanul adott ki adatokat az ingatlan-nyilvántartásból – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

25 ezret kértek, bebuktak a korrupt rendőrök Budapesten

A Budapesti Nyomozó Ügyészség március 8-án pénteken hivatalos személy által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette miatt – gyorsított eljárásban – bíróság elé állított két korrupt rendőrt. Elfogásukra a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) megbízhatósági vizsgálatának keretében szervezett akció eredményeként került sor.

Lebuktatták a bevándorlási hivatal korrupt ügyintézőjét

Pénzt fogadott el egy anyakönyvi kivonat soron kívüli kiállításáért a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal egyik ügyintézője. A fiatal nőt a vesztegetési pénz átvételekor fogták el a csapdát állító Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség munkatársai.
Találatok: [6]  Oldalak:   1