Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Meggyes Tamás highlight_off
Találatok: [84]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Meggyes Tamás ugyan hűtlen kezelést követett el, de felmentették, mert már elévült

A Győri Járásbíróság felmentette a hűtlen kezelés vádja alól Meggyes Tamás volt esztergomi polgármestert, egyik akkori alpolgármesterét és 2 bizottsági tagot. Az életbiztosítási szerződések miatt indult per elsőrendű vádlottját, a város másik volt alpolgármesterét közvetett tettesként elkövetett sikkasztás miatt 400 százezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Tétényi Éva: Én mindig „esztergomi” maradok

2010-ben a Jobbiktól az MSZP-ig mindenki mögé állt, majd négy év ellenszél után idén a pártok magára hagyták. Egy hete alig három százalékkal vesztett fideszes ellenfelével szemben. Esztergom volt független polgármesterével beszélgettünk.

Újra áll a bál Esztergomban

A polgármester visszavonta költségvetési előterjesztését a testület csütörtök esti ülésén, mert a Fidesz-KDNP-frakció nem szavazta meg, hogy alkalmanként egymillió forintos keretösszeg felhasználásáról szabadon dönthessen.

Meggyes Tamást gyanúsítottként hallgatták ki

Az Országgyűlés 2013. november 20-án függesztette fel Meggyes Tamás országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki - közölte a főügyészség.

Meggyes mentelmi jogának fefüggesztését javasolják

Az Országgyűlés szakbizottsága Meggyes Tamás fideszes képviselő, volt esztergomi polgármester mentelmi jogának felfüggesztését javasolja – közölte a testület elnöke.
Találatok: [84]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>