language

Kulcsszavak:

mentelmi jog highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [513]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát

Az MSZP politikusát egy 40 milliós korrupciós üggyel kapcsolatban hallgatnák ki gyanúsítottként. Molnár Zsolt ezt komolytalannak tartja, azzal viccelt, hogy a korrupciós pénzből pomogácsok és békaemberek is kaptak jutalékot.

Felfüggesztette a parlament Molnár Zsolt mentelmi jogát

Felfüggesztette a parlament az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát 173 igen szavazattal, írja a Magyar Nemzet. Március elején a legfőbb ügyész befolyással üzérkedés bűntette miatt kezdeményezte az országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Varga Juditot tanúként hallgatták ki szerdán az ügyészségen

Csütörtökön 10 órától sajtótájékoztatót tartott az ügyészség Magyar Péter keddi tanúmeghallgatásával kapcsolatban. Mielőtt Magyar bement a Fővárosi Nyomozó Főügyészség épületébe, közzétette azt a hangfelvételt, amelyen Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel és egykori feleségével beszélget, többek között arról, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Völner-Schadl-ügy nyomozati anyagaiból és hogy „az ügyészségen Polt Péter nem ura a helyzetnek.

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt minisztert

Megalapozott gyanújuk szerint 30 millió forintot kért egy közbeszerzési eljárásban nyertes cégtől, de később még havi összegeket is szeretett volna kapni.

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatták ki Baja Ferencet

Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferencet – derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleményéből. Az MSZP volt környezetvédelmi és területfejlesztési minisztere és egykori országgyűlési képviselője nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A legfőbb ügyész kezdeményezte Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését

Befolyással üzérkedés bűntette miatt a legfőbb ügyész kezdeményezte Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését – derül ki a Legfőbb Ügyészség sajtóközleményéből.

Polt Péter indítványozta Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését

Polt Péter legfőbb ügyész a befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen folyamatban lévő nyomozás eredményeként – indítványozta Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Polt Péter kezdeményezte Molnár Zsolt mentelmi jogának felfüggesztését

„Befolyással üzérkedés bűntette” miatt a legfőbb ügyész kezdeményezte Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését – írja közleményében az Ügyészség.

Molnár Zsolt: Állok a vizsgálat elébe!

„Nem fogadtam el semmilyen kenőpénzt, semmilyen törvénytelen dolgot nem tettem, tiszta lelkiismerettel állok a vádak elé” - reagálta Molnár Zsolt, miután a Legfőbb ügyész kezdeményezte mentelmi jogának felfüggesztését befolyással való üzérkedés büntette miatt. A szocialista képviselő emlékeztetett: „ebben az évekkel ezelőtti ügyben már 2022-ben kezdeményeztem mentelmi jogom felfüggesztését, és magánvádas büntetőeljárást indítottam a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.”
Találatok: [513]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>