language

Kulcsszavak:

mentelmi jog highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [493]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Völner Pál mindent tagadott a bíróságon

Nem vallotta magát bűnösnek Völner Pál az elmúlt évek legsúlyosabb korrupciós ügyében, így a fideszes exállamtitkár ügyéből büntetőeljárás lesz.

Simonka György és ügyvédje: Száz tanúnk van

Kétórás késéssel kezdődött hétfő délelőtt a Fővárosi Törvényszéken az a Simonka György nevével fémjelzett büntetőper, amelyben a volt fideszes országgyűlési képviselőt és 32 vádlott-társát a Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezetben, különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalással vádolja. Egy bírócsere miatt az egész tárgyalássorozatot újra kell kezdeni. Ez új bizonyítási indítványokra is módot adott.

Gyanúsítottként hallgatják ki „Farkas Flórián jobbkezét” a Híd a munka világába program nyomozásában

A fejleményről Hadházy Ákos számolt be. A már 7 éve tartó nyomozást ismét meghosszabbította az ügyészség.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését jasvasolják – az ügyészség 250 milliós kenőpénzről ír

A szocialista politikus tagadta az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén, hogy bűncselekményt követett volna el, a mentelmi jogának felfüggesztéséről – amit amúgy a testület javasol – a parlament dönt.

Farkas Flórián sehol sincs a Fidesz listáján, a választás után nem védi már mentelmi jog

A politikus neve összefonódott a Híd a munka világába programmal, ahol az EU csalás elleni hivatala szerint elsikkasztották a foglalkoztatásai támogatások egy részét. Sőt, a magyar ügyészség szerint is, az öt éve tartó hazai nyomozásnak eddig öt gyanúsítottja van.

Tóth Csaba mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészség

Korrupciós bűncselekmény miatt tett indítványt a legfőbb ügyész Tóth Csaba országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére. A zuglói parkolási ügyben nyomoznak, befolyással üzérkedéssel gyanúsítanák meg a képviselőt.

Korrupció gyanúja miatt Tóth Csaba szocialista politikus mentelmi jogának felfüggesztését kéri az ügyészség

Az ügyészség szerint Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő Horváth Csabával egy parkolási társaságtól kért pénzt.

A Völner- és Városháza-ügyek megmutatták, miben erős a Fidesz, és miben gyenge az ellenzék

Meghatározó botrányok és átrendeződések a kampány előtt. A Völner-ügy az ellenzék gyengeségét, a Városháza el nem adása körüli történet pedig a fideszes politikai- és propagandagépezet erejét mutatta meg. A Telex Magyarázó legújabb részében mutatunk négy kulcsügyet 2021-ből, amelyek meghatározóak lehetnek a következő hónapok kampányában is. Videó.
Találatok: [493]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>