language

Személyek:

Mészáros Beatrix highlight_off

Mészáros Beatrix

Mészáros Beatrix Mészáros Lőrinc idősebb lánya, a cégbirodalom fontos embere. A Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi szakán végzett, majd Európa legnagyobb felsőoktatási magánintézményében, a milánói központú Szent Szív Katolikus Egyetemen képezte tovább magát. Dr. Mészáros Beatrixként szerepel a cégjegyzékben, jogi diplomát is szerzett a Debreceni Egyetemen. Korábban a Mészáros család agrár vállalatait irányította, több cégben tulajdonrészt is kapott, 2017 óta ő a tőzsdei vezérhajó, az Opus Global Nyrt. igazgatósági elnöke. Testvéreivel, ifj. Mészáros Lőrinccel és Mészáros Ágnessel 2015-ben alapították meg a Fejér B.Á.L. Zrt-t, amely építőipari cégként a Mészáros-birodalom egyik ékköve és gyakori nyertese nagyértékű közbeszerzéseknek. Mára számosi, más-más iparágban remeklő társaságnak lett irányítója vagy tisztségviselője. Önálló cégjegyzési joga van a Budapest–Belgrád vasútvonal építés központi cégében, az RM International Zrt.-ben, valamint a Mészáros család tőzsdén kívüli érdekeltségeit összefogó Talentis Group Beruházás-szervező Zrt.-ben és a tanácsadásra szakosodott Talentis Consulting Zrt.-ben. Ugyancsak az igazgatóságot erősíti a Hunguest Hotels Szállodaipari Zrt.-ben, a Csabatáj Mezőgazdasági Zrt.-ben és a Mátra Energy Holding Zrt.-ben. Felügyelőbizottsági elnök vagy tag a Mátrai Erőmű Zrt.-nél, a Status Capital Kockázati Tőkealapkezelő Zrt.-nél, az Agrosystem Mezőgazdasági Zrt.-nél, a tiszap-üspöki kukoricafeldolgozót üzemeltető KALL Ingredients Kereskedelmi Kft.-nél és 2Rule sport termékeket árusító Magyar Sportmárka Zrt.-nél.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [122]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kinek jár a hektár, kinek nem. Dél-Magyarország földjein is szárnyal a Mészáros család

A helyi földbizottság és a békési agrárkamara nem támogatta egy mintatehenészetet felépítő, helyben lakó belga-magyar agrárvállalkozó lányainak alig kéthektáros földvásárlását. A mezőgazdaságban ismeretlen, nem helyben lakó Hunguest Hotels-vezér viszont gond nélkül vásárolhatott szántóföldet.

Ők Mészáros Lőrinc legfontosabb bizalmi emberei

Az ember azt gondolná, hogy egy több száz milliárdos cégbirodalmat csak a lehető legjobb szakemberekkel lehet működtetni. De Orbán Viktor barátjánál is ez a helyzet? Kik Mészáros Lőrinc legfontosabb emberei? A Partizán ennek járt utána ebben a hírlevélben, illetve új videójában (LINK).

Fél év alatt 165 milliárdos adózás előtti eredményt ért el Mészáros szuperbankja

Kimagasló pénzügyi eredményeket ért el az MBH Bank a januártól júniusig tartó időszakban – írják közleményükben. 2023 első fél évét 165,5 milliárd forint korrigált adózás előtti eredménnyel és 30% feletti tőkearányos megtérüléssel zárták, míg mérlegfőösszegük 10 487 milliárd forint volt június végén.

Mészáros Beatrix felel a bankholdingnál a leányvállalatért, amely megszerezte a 27 milliárdos jachtot

Az MBH Bank felügyelőbizottságának nincs információja arról, hogyan mehetett át az ország legújabb nagybankján annak a szuperjachtnak a beszerzése, melyen lefotózták a pénzintézet egyik tulajdonosát, Mészáros Lőrincet a Földközi-tengeren a családjával együtt. A hajó a francia partoknál tűnik fel ezekben a napokban is. Megpróbáltuk kideríteni, honnan jöhetett a pénz a 27 milliárd forintot érő jachtra egy olyan banki leányvállalatba, amely tavaly még veszteségesen működött.

Fogd a pénzt és fussanak! Magyarország és az atlétikai világbajnokság

Augusztus 19–27. között Budapesten lesz a 19. atlétikai világbajnokság. A magyarok már most elsők a stadionépítés versenyszámban, de szépen csillognak a Fidesz-klientúra érmei is, miközben nem egyértelmű, hogy a helyén kezeljük-e az eseményt.

Mészáros Lőrinc hároméves unokája is földtulajdonos lett Alcsút-Hatvanpusztán

Nemrég írtunk arról, hogyan bővült a miniszterelnök édesapjának alcsút-hatvanpusztai birtoka. A hatalmas ingatlant körülvevő területek jelentős része évek óta Mészáros Lőrinc és családja kezében van. A földhivatali adatok szerint már nemcsak az egykori felcsúti polgármester és gyermekei tulajdonolnak itt földeket, hanem a legfiatalabb Mészáros-generáció is a földbirtokosok közé lépett Alcsút-Hatvanpusztán.

Mészáros Lőrinc gyerekeitől is kapott pénzt a Fradi

Nem kevés dotációt adtak egyik cégükön keresztül a Ferencvárosi Torna Clubnak, amit az egyesület az utolsó fillérig el is költött.

Minden szálat elvághatott Mészáros Lőrinc lánya a volt férjével

A jelek szerint nem csak a magánéletben váltak el Mészáros Ágnes és Homlok Zsolt útjai.

Most Komáromban építhet stadiont Mészáros Lőrinc gyermekeinek a cége

Csaknem hatévnyi huzavona után idén májusban megkezdődhet a komáromi stadion felújítása és átépítése; a komáromi labdarúgóklub ugyanis bejelentette, lezárták a beruházás közbeszerzési pályázatát; a győztese egy konzorcium lett, amelynek egyik tagja egy Mészáros Lőrinchez közel álló cég – írja a Napunk pozsonyi székhelyű független magyar hírportál, a Denník N testvérlapja.

Mészárosék családi cége újíthatja fel a veszprémi Várbörtönt is, ha lesz rá pénz

Két hónapja írtuk meg, hogy úgy tűnik, házon belül osztogatják a pénzt és a megbízásokat az Európa Kulturális Fővárosa 2023 beruházásoknál. A most megjelent legújabb közbeszerzés sem cáfolja ezt: a korábban is taroló VEMÉV-SZER Kft. ezúttal a Mészáros család cégével, a FEJÉR-B.Á.L Zrt.-vel nyert el egy megbízást. A két vállalatnak a veszprémi Várbörtön Múzeumot kell felújítania közel félmilliárd forintér
Találatok: [122]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>