language

Kulcsszavak:

metró highlight_off
önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [139]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kormányrendelet született, hogy ne essen el a 15,3 milliárd forintos üzlettől a kormány egyik kedvenc vállalkozója

Elképesztő fordulatot vett a Magyar Buszgyártás Szent Ügye a napokban. A hírről az Omnibusz blog számolt be:

Ez a véleménye Tarlós Istvánnak az OLAF-jelentésről

A főváros elkészítette véleményét az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a budapesti 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséről: olyan javaslatokat igyekeztek tenni, amelyekkel a kormány csökkenteni tudja a visszafizetési kötelezettségeket - közölte a főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Demszky Gábornak semmi köze a 4-es metróhoz

Súlyos este: hétfőn a Budai Liberális Klubban Demszky Gábor volt főpolgármester és jogi képviselője, Magyar György gyakorlatilag azt mutatta be, magyarázta el, miért nem lehet Orbán Viktor felelősségét soha a jövőben semmilyen, az Orbán-kormány alatt elkövetett visszaélés, lopás vagy egyéb bűncselekmény kapcsán elővenni. Havasi Bertalan első dolga lesz reggel küldeni a volt főpolgármesternek egy dísztáviratot. Demszky a négyesmetró-botrány kapcsán beszélt a saját ártatlanságáról.

Bizottsággal vizsgáltatna a Fidesz

Nincs félnivalója Demszky Gábornak, ezért bátran áll minden vizsgálat elé – közölte lapunkkal Magyar György, a volt SZDSZ-es főpolgármester jogi képviselője arra a hírre reagálva, hogy parlamenti gazdasági bizottság vizsgálná ki a 4-es metró beruházása körüli korrupciós ügyet. Ezt a testület kormánypárti elnöke, Bánki Erik jelentette be, hozzáfűzve: a vizsgálatot a Fidesz országgyűlési frakciója kezdeményezte.

Váratlanul kirakta a kormány az egész 4-es metrós OLAF-jelentést

Egyszer csak megjelent a kormány honlapján a négyes metróról szóló OLAF-jelentés (pdf), amit korábban annak ellenére nem akart a nyilvánosság elé tárni a kormány, hogy remek lehetőséget ad a 2010 előtti politikai felállás piszkos ügyeinek emlegetésére. Ehelyett inkább a frissen a kormánysajtó részévé vált Figyelőben jelent meg egy anyag, ami szigorúan a 2010 előtti problémákra koncentrált. Pedig az OLAF már jelezte egy hivatalos válaszban, hogy a visszásságok nem szűntek meg a 2010-es kormányváltással.

Kiszivárgott a 4-es metrós korrupciót vizsgáló OLAF-jelentés

A Figyelő mai számában közzétette a hetek óta lebegtetett, titkos uniós korrupciós vizsgálat, a 4-es metróról szóló OLAF-jelentés részleteit.
Találatok: [139]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>