language

Kulcsszavak:

metró highlight_off
tanulmányírás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Bíróság elé áll a volt BKV-vezér

Újabb eljárás indult Balogh Zsolt ellen; a BKV volt megbízott vezérigazgatójának rágalmazás miatt kell bíróság elé állnia, de a tárgyalás időpontját még nem tűzték ki - értesült lapunk.

Hagyót már zsarolással is gyanúsítják

A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt 2010. május 21. napja óta nyomozó főügyészség újabb bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki Hagyó Miklóst hétfőn.

Nincs nap Hagyó nélkül: most 50 millióról szól a történet + Videó

Demszky Gábortól és a főváros jegyzőjétől vár tájékoztatást arról a Fidesz, hogyan fizettette ki Hagyó Miklós a BKV-val azt a 4-es metró beruházással kapcsolatos tanulmányt, amelyet eredetileg a Főpolgármesteri Hivatal keretéből kellett volna rendezni.

Börtönben Hagyó Miklós

Rács mögé helyezte a bíróság Hagyó Miklóst, aki a közelmúltig az MSZP legbefolyásosabb fővárosi vezetője volt. Bűnszövetkezetben elkövetett hűtlen kezeléssel vádolják két munkatársával együtt, ők házi őrizetbe kerültek.

"Ilyen alapon minden fővárosi cég vezetése gyanúsított lehet"

Ahol állami vagy önkormányzati tulajdon van, szinte mindig megjelennek a befolyásolási kísérletek, és általában eredményesek is - jelentette ki a BKV-ügyben gyanúsítottá lett egykori vezérigazgató-helyettes, érzékeltetve, hogy a közlekedési cégnél feltártakhoz hasonló történetek tucatnyi másik fővárosi tulajdonú társaságnál előfordulhattak.

Luxusmetró és fénymásoló - Antal Attila ügyei

Sajtóértesülések szerint a luxusmetró és a fénymásoló-számlálásról készített tanulmány ügyében gyanúsítják Antal Attilát, a BKV vezérigazgatóját hűtlen kezeléssel. A rendőrség nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1