language

Kulcsszavak:

mezőgazdaság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1666]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Mészáros Lőrinc 200 milliárdos ajánlatáról ír a horvát sajtó, amit a legnagyobb horvát cégért tett

Mégsem kell összecsapniuk a magyar oligarcháknak a horvát cég felvásárlása során. A legfrissebb információk szerint ugyanis a Csányi-Jellinek-Mészáros trióból magyar szereplőként már csak utóbbi van versenyben Horvátország legnagyobb cégéért, egyben a nyugat-balkáni régió legnagyobb élelmiszer-termelő és kiskereskedelmi csoportjáért folytatott harcban.

Nagy lépést tett Tiborcz az agrárbáróság felé, és ebben állami tízmilliárdok is segíthetik

Aligha képzelhető el magyar oligarcha föld- és vadászbirtok nélkül – legújabb szerzeményei alapján így gondolhatja ezt a kormányfő veje, Tiborcz István is. Az állami tízmilliárdokkal felpumpált magántőkealapok közbeiktatásával az ügyletek javarészt átláthatatlanok.

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet. Hivatalosan mindkét telken „mezőgazdasági” épület áll. A szőlő, az uborka, a fű vagy a tök netfüggő?

Lázár János fennhatósága alá került az állami közraktár

A Concordiánál vezető pozíciót kapott a NER egyik legismertebb hatalmassága is.
Találatok: [1666]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>