Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Mihók Attila highlight_off
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rendőrségi ügy lett abból, hogy még mindig folyhatnak el pénzek a visszamondott olimpiai pályázatra

Az Együtt tett feljelentést, mert szerintük a Budapest 2024 Zrt. máig nem szüntette meg a pénzszórást. Ez az a cég, amelynek a vezérigazgatója még mindig havi 1,8 milliót keres.

Megy a sumákolás az elbukott olimpia szerződéseivel

Budapest 2024 Zrt.-től az Együtt közérdekű adatkérésre kapott válasz alapján megalapozott a gyanúja annak, hogy az olimpiai pályázattal kapcsolatban kötött szerződéseket a mai napig sem függesztették, illetve mondták fel - mondta Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke mai sajtótájékoztatóján. Ezzel a társaság vezetői a kötelességüket megszegve az elmúlt egy hónapban több százmillió forint kárt okozhattak a magyar adófizetőknek.

Elhiszi még bárki, hogy gazdasági okokból zárták be a Népszabadságot?

A tények egyértelműen cáfolják a kormány meséjét, de nekik már az is elég, ha el tudják bizonytalanítani az embereket, és megalázhatják az újságírókat.

Csak egyvalaki lesz nagyobb a médiapiacon a Mészáros Lőrinc közelébe kerülő Mediaworks-nél

Azáltal, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterhez közelálló Opimus Press megvásárolta a Mediaworks Hungary-t, az egykori gázszerelő válik az ország egyik legbefolyásosabb médiavállalkozójává. A Mediaworks-nél csak az RTL Magyarország árbevétele lesz magasabb. A hírek szerint egyébként nem áll meg a Fidesz a médiabefolyása növelése érdekében, állítólag a Bors című lap kiadója lehet a következő célpont.

Oligarcha-alkuk, zsarolások és gyáva arrogancia – ezért zárták be a Népszabit

Heinrich Pecina, a Népszabadságot a hétvégéig megjelentető, majd bizonytalan időre bezáró kiadó tulajdonosa időt nyerhet osztrák bűnperében – a magyar hatóságok nem biztos, hogy kapkodni fognak, amennyiben jogsegélykérelem érkezne Bécsből, ahol Pecinát sikkasztással vádolják. Akár ez is lehetett az egyik meggyőző érv, ami miatt Pecina elvégezte a piszkos munkát a feltételezett leendő tulajdonos, egy Mészáros Lőrinchez közel álló vállalkozás helyett. A pénzügyi veszteséggel érvelés pedig ebben a formában egy ordas nagy kamu, ezt mindjárt igazoljuk is.
Találatok: [8]  Oldalak:   1