language

Intézmények:

Miniszterelnöki Hivatal (MEH) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:

MSZP

A Magyar Szocialista Párt (röviden: MSZP) magyarországi balközép szociáldemokrata párt, 1989. óta jelen van az Országgyűlésben. A párt 1989-ben alakult az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) volt tagjaiból 1989. november 21-én. 1994 és 1998, illetve 2002 és 2010 között Magyarország kormányzó pártja volt. A 2010-es választás óta ellenzékben politizál.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

A bíróságoknak is fejfájást okozott a volt honvédelmi miniszter ügye

Legalább két évet csúszik a jogerős ítélet, mert nem tudták eldönteni a bíróságok, hol kellene eljárni a volt MSZP-s honvédelmi miniszter és államtitkára vélelmezett lakásügyében. Most a Kúria megmondta, ki az illetékes. Első fokon egyébként Juhász Ferencet és „bűntársát” felmentették a hűtlen kezelés vádja alól.

Nyomozás Dóra megbízásai miatt

Nyomozást rendelt el az ügyészség Dóra Ottó salgótarjáni MSZP-elnök korábbi megbízásaival kapcsolatban. A szocialista politikus a Miniszterelnöki Hivatalnak végzett tanácsadói munkát, ám a gyanú szerint olyan munkákat is elszámolt a kancelláriának, amelyre nem lett volna jogosult. A MeH ezeket befogadta, és fizetett.

Dóra Ottó is elszámoltatás alatt

Megérkezett az ügyészségre a Dóra Ottónak, az MSZP salgótarjáni elnökének az előző kormányok alatti tanácsadói szerződései kapcsán született feljelentés – tudta meg a Magyar Hírlap.

Szilvásyval új lendületet vett az elszámoltatás

Szilvásy György lett az első volt szocialista miniszter, akit őrizetbe vettek, mióta az elszámoltatással kampányoló Fidesz hatalomra került.

Mesterházy Ernő nagyon sokat tudhat

Információink szerint négy magáncégben is volt közös érdekeltsége korábban a BKV-botrányok miatt előzetes letartóztatásba került Mesterházy Ernőnek és Tóthfalusi Györgynek.

MSZP: Tarlós-Demszky koalíció irányította a fővárost

Az MSZP szerint Budapestet az utóbbi időben egy Tarlós-Demszky koalíció irányította, amely minden rendrakásra irányuló szocialista törekvést megakadályozott, és bűnbakként kezelte a kormánypártot.

Mesterházy Ernő nem állt jogviszonyban a Miniszterelnöki Hivatallal

Mesterházy Ernő nem állt jogviszonyban a Miniszterelnöki Hivatallal, onnan juttatást nem kapott - közölte a Kormányszóvivő Iroda az MTI megkeresésére hétfőn annak kapcsán, hogy a Fidesz azt firtatta: milyen szerződés alapján látott el tanácsadói feladatokat a Miniszterelnöki Hivatalban a főpolgármesteri főtanácsadó.

Demszky felelősségét firtatják

A Fidesz szerint az MSZP és az SZDSZ pártkasszájában landoltak azok a pénzek, amelyek kifizetése miatt több botrány is kipattant a BKV-nál. Steier Pál közben Demszky felelősségét feszegeti

Fidesz: tiltott kampányfinanszírozásra készül a kormány

A Fidesz szerint tiltott kampányfinanszírozásra készül a kormány, mert a választási időszakban 300 millió forintot költenének arra, hogy bemutassák az uniós forrásokból megvalósult fejlesztéseket és 200 milliót szánnának a kommunikációs kampányuk megszervezésére.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>