Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Miniszterelnökség highlight_off

Kapcsolódó szervezet:
Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nyolc év alatt 70 milliárdot költött a kormány önfényezésre és rettegtetésre – infografikák

Az idősoros adatokból az látszik, hogy a kormány egyre többet és többet költ sikerkommunikációra és valamiellenes kampányokra, a Miniszterelnökség legkedveltebb kiadói, az állami hirdetések kedvezményezettjei pedig ma már egytől-egyig kormányközeli tulajdonban vannak, kivéve a Simcsika-helyettesítő plakátcéget, a francia JCDecaux-t.

1 milliárdért reklámozza Rogán szomszédja a Liget Projektet

Jól alakul ez a hét Csetényi Csaba cégeinek. Nettó 970 millió forintért fogja elvégezni a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. a Liget Budapest Projekthez kapcsolódó kommunikációs feladatokat - találtunk rá az összefoglaló tájékoztatásra a Közbeszerzési Hatóság oldalán.

Titkolja a kormány, hogy mennyi közpénzt költ a baráti lapokban

Elképzelése sincs a Miniszterelnöki Kabinetirodának, hogy pontosan mennyi adófizetői pénzt költöttek el hirdetésre a különböző kormányközeli üzletemberek lapjaiban, nincs erről összesített adatbázisuk, és nem is tartják szükségesnek, hogy ilyet készítsenek – lényegében ezt közölte képviselőtársa kérdésére Dömötör Csaba kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkár.

Másfélmilliárd forintos kommunikációs kampány adataiért pereljük a Miniszterelnökséget

2015. augusztus 4-én gyorsított, meghívásos közbeszerzési pályázatot hirdetett meg a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a kormányablakok népszerűsítésére. A pályázat benyújtására 10 napos határidőt tűztek ki. A gyorsított meghívásos tenderre egy ajánlat érkezett, a HG 360 Reklámügynökség Kft. meg is nyerte a nettó 1 574 803 149 forintos (bruttó 2 milliárd) tendert.

5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak a Rogán szomszédjához köthető cégek

Csak 2015-ben 3 milliárd forint értékű közbeszerzést nyertek a Csetényi Csabához köthető cégek.
Találatok: [5]  Oldalak:   1