language

Intézmények:

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata highlight_off

Kulcsszavak:

útépítés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Helyreigazítás

Honlapunkon 2012. december 10-én megjelent Leaszfaltozták a miskolci polgármester utcáját is című cikkünkben azt a valós tényt, hogy 2012-ben a Miskolc Közdomb utcában aszfaltozást végeztek abban a hamis színben tüntettük fel, hogy az kizárólag a polgármester háza előtti és az ahhoz vezető útszakaszon történt.

Tíz évre visszamenően kivizsgálják a miskolci vezetők háza körüli útépítéseket

Tíz évre visszamenően, 2002-től kivizsgáltatja a miskolci Fidesz-KDNP frakció, hogy milyen építkezések történtek a városi vezetők, politikusok lakókörnyezetében. A város két kormánypárti frakcióvezetője tagadja, hogy új út épült volna a város kormánypárti polgármestere, Kriza Ákos háza előtt.

Becsempészték a miskolci költségvetésbe a fideszes utat

Rohamtempóban épült út egy olyan miskolci utcában, ahová nemrég költözött be a város fideszes alpolgármestere. Pedig az önkormányzat csak csütörtökön hagyja majd jóvá a beruházást.

Idejött a Zsiga úr, és leaszfaltozták az utat

Váratlanul felújították az utat Miskolctapolca egyik utcájában, éppen ott, ahol pár nappal azelőtt Miskolc alpolgármestere, Zsiga Marcell vett házat. Az igazán problémás részeket kihagyták, és vízelvezető-árok is csak a fideszes alpolgármester háza elé került. A helyiek évek óta panaszkodnak az útra, szerintük nem véletlen, hogy ilyen hamar pont került a történet végére.
Találatok: [4]  Oldalak:   1