Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Miskolc highlight_off

Intézmények:

Találatok: [10]  Oldalak:   1

Egymilliárdot bukik Miskolc a lefújt beruházás miatt

Az eredeti tervek szerint már két éve át kellett volna adni a miskolci Science múzeumot és művészeti központot az egyetemváros fűtőművének helyén. Miskolc tegnap visszalépett a beruházástól, s ez egymilliárd forintjába „fáj”.

Mindenkinek érdeke, hogy megoldódjon ez a kacifántos ügy

Jelentős közüzemi számlatartozást halmozott fel az Ikeron Zrt., ám a miskolci Búza téri piac többségi tulajdonosa a mindössze 33 százalékos tulajdonrésszel rendelkező helyi önkormányzat vezetésétől várja a megoldást. Amennyiben a borsodi megyeszékhely állná a teljes cechet, akkor a koalíció közvagyon hűtlen kezelését valósítaná meg.

Kriza Ákos: Még a csapokból is pénz folyt el Miskolcon

Kriza Ákos, Miskolc kormánypárti polgármestere állítja: az előző önkormányzat vezetése saját cégein keresztül trükközött, pazarlóan gazdálkodott a borsodi megyeszékhely közpénzeivel. Az X-Centrum Kft.-t említette egyik példaként, amelyet Bernáth Attila, az MSZP helyi választmányi elnökének cége vásárolt meg.

Hűtlen kezelés gyanúja Miskolcon is

Feljelentést tesz a Fidesz miskolci önkormányzati képviselőcsoportja a szocialisták ellen, mert a kormánypártiak 2005-ben zárt ülésen, sürgősséggel, ám nyilvános pályáztatás nélkül döntöttek a miskolci Hősök tere egy részének eladásáról.

Százmilliók a miskolci szocialisták kampánycégének?

Simon Gábor, a miskolci villamosberuházás miniszteri biztosának vezényletével Káli Sándornak, a borsodi megyeszékhely polgármesterének is kampánytanácsokat adó céget hirdették ki a 30 milliárdos villamosprojekt kommunikációs tendere győzteseként.
Találatok: [10]  Oldalak:   1