language

Lapok:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

TÖBB TÍZMILLIÓ FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPOTT A MI HAZÁNK HÁZI ÚJSÁGJÁNAK KIADÓJA

Sok éve sikeresen pályázik állami pénzekre a Mi Hazánk online szócsövét, a Magyar Jelent kiadó Innovatív Kommunikáció Alapítvány. A Mi Hazánk elnökének, Toroczkai Lászlónak polgármestersége idején is már az Ásotthalmi Önkormányzat tulajdonában levő ingatlanba bejegyzett civil szervezet 21 820 000 forintra pályázott sikeresen a Nemzeti Együttműködési Alapnál. Ami végülis érthető, nyilván jól jön a kormánynak, ha valaki még nála is lelkesebben migránsozik és buzizik, hiszen így a Fidesz szélsőséges nézetei is egyfajta középutas gondolatoknak tűnhetnek.

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ABSZURDISZTÁNBAN. LELEPLEZTÜK, MIT CSINÁL A FIDESZ ÉS GATTYÁN AZ ALÁÍRÁSOKKAL.

Détári Lajos aláírásokat akar cserélni. Kihangosított telefonon hallgatja végig a Választási Iroda, hogy a Megoldás Mozgalom szolnoki jelöltje ugyanezt akarja. Ajánlgatják nekünk a Liberális Párt 2014-ben gyűjtött ajánlásait. A Fidesz meg aláírásokat akar nekünk hozni, részben halottakét.

A CSILLEBÉRCI TÁBORT 25 ÉVEN ÁT MSZP-SEK PRÓBÁLTÁK MEGSZEREZNI, VÉGÜL EZ IS EGY FIDESZ-KÖZELI ALAPÍTVÁNYHOZ KERÜLT

Az ügyben nyomozás indult, hivatalos szakértők 95 millió forintra becsülték a vadászház értékét. Rácz 2007-ben hűtlen kezelés miatt jogerősen másfél év felfüggesztett szabadságvesztést és egymillió forint pénzbüntetést kapott. Az épület azonban a Bérc-bau tulajdonában maradt, mondván, hogy ők csak “jóhiszeműen” elhitték, hogy ez mindössze 14 milliót ért.

POKORNI ZOLTÁN STRATÉGIAI FŐTANÁCSADÓJÁTÓL VETTE 4 ÉVEN ÁT A BORT AZ I. KERÜLETI FIDESZES ÖNKORMÁNYZAT

2016 és 2020 közt összesen 2.3 millió forint értékben vásárolt borokat a fideszes Nagy Gábor Tamás vezette I. kerületi Önkormányzat a Vörös és Fehér Kereskedőháztól. A cég 80 százalékban Béres István tulajdona – aki Pokorni Zoltán egyik legfontosabb embere, hivatalosan stratégiai főtanácsadó a XII. kerületi önkormányzatnál -, 20 százalékban pedig Nagy Gábor Tamás volt feleségéé, dr. Szilvágyi Anitáé..
Találatok: [4]  Oldalak:   1