Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Mőcsény highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Bíróság előtt a lemondatott és újraválasztott polgármester

Megkezdődött csütörtökön a Tolna Megyei Bíróságon Krachun Elemér, volt és jelenlegi mőcsényi polgármester büntetőpere.A megyei főügyészség a faluvezetőt és a polgármesteri hivatal volt köztisztviselőjét egy rendbeli hivatali visszaéléssel, háromrendbeli, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással és kétrendbeli sikkasztással vádolja.

Helyi politikusok: kinek megbocsátanak, kinek nem

Hivatali visszaélés, vesztegetés, sikkasztás, de még bolti lopás miatt is folyik eljárás korábbi polgármesterek ellen, de ez nem mindig tántorította el a választókat: olyan településvezetők is akadnak, akiket a vádemelés bejelentése után vagy közvetlenül az elsőfokú ítélet kihirdetése előtt választottak újra.

Lavina lett a pletykából, megbukott a polgármester

Mőcsénynek csak ősszel, az önkormányzati választások után lesz újra polgármestere. Mint korábban megírtuk, Krachun Elemér polgármester februárban lemondott posztjáról. A miniszterek, BKV vezérek százmilliókat nyúlnak le. Itt is megy a korrupció, csak itt nem lehet annyit ellopni – mondta a mőcsényi kocsma pultjánál álldogáló férfi a polgármesteri hivatalban történtekről.
Találatok: [4]  Oldalak:   1