language

Kulcsszavak:

műemlékvédelem highlight_off

Lapok:

stop.hu highlight_off

stop.hu

A lapot 1999-ben alapította a Telnet Magyarország Rt. nevű internetszolgáltató, ezután a Puch Lászlóhoz köthető Opt Ügynöki Kft tulajdonolta. A tulajdonlást a CommOnline Zrt. folytatta, alapvetően ellenzéki, kormánykritikus online portálként működött. A CommOnline 2012-13 között a Népszava Lapkiadó Kft--é volt, a legutolsó tulajdonos az MHS Média Kft. nevű cég. 2016-ban a portál működtetése finanszírozhatatlanná vált, a cég ellen a NAV végrehajtást is indított. Az online portált 2016 áprilisában kapcsolták le.

Keresd a lap cikkeit az internet archívumban: https://archive.org/

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ismét Cselovszki Zoltán vezeti az örökségvédelmi hivatalt

Cselovszki Zoltán építész váltja július 1-jétől a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) élén a posztról lemondott Tamási Juditot - jelentette be L. Simon László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára egy csütörtöki perkátai útátadási ünnepségen.

Létezhet ilyen? Az örökségvédelem statisztál a kincsek pusztításához

Óvnia kellene a föld mélyén rejlő kincseket, most mégis azok elpusztításához statisztál a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal. Rendelkezéseik alapján ugyanis - tudtuk meg a Magyar Régész Szövetség elnökétől - Békés megyében feltáratlanul semmisíthetik meg az útépítők egy avar kori falu maradványait.

A Fővárosi Közigazgatási Hivatal a civileknek adott igazat az Új Városközpont méretei kapcsán

A Fővárosi Közigazgatási Hivatal döntése szembe megy az V. kerületi Építési hatóság döntésével - az Új Városközpont épületkomplexum a tervezett 50 méter helyett a jogszabály szerint megengedett legfeljebb 30 méteres lehet.
Találatok: [5]  Oldalak:   1