Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

műjégpálya highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Parkosították a Duna-partot, aztán most odaraknak egy jégsátrat

A budafoki önkormányzat 92 millió forinttal támogatja a 300 milliós beruházást, melyet a Pesterzsébeti Hockey Club valósíthat meg. A jégkorongcsapat elnöke a polgármester korábbi csapattársa és barátja. Az ellenzék szerint elfogadhatatlan a helyszínválasztás

Székesfehérvár polgármestere meglátta, mivé lettek a közbeszerzések

A napokban a kormány két, a Modern Városok Program keretében beígért székesfehérvári beruházást is elmeszelt. Az egyik – amit az RTL Klub Híradója tett közzé – a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új épületének felépítése, amelyet a Mészáros Lőrinc gyerekeinek érdekeltségébe tartozó Fejér B. Á. L. Zrt., valamint az Épkar Zrt. építhetett volna meg 18 milliárd forintért.

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű jégcsarnok épül a XXII. kerületben

Több mint két év után végre rendeződni látszik két budafok-tétényi ingatlan sorsa: a jelek szerint az egyiken jégcsarnok, a másikon egy református gimnázium lesz. Bár utóbbi még nem biztos, mert a helyi egyházközség ugyan már tavaly megvette, de még mindig nem fizette ki az önkormányzatnak a Rákóczi utcai telket. A jégcsarnoképítést viszont már kiemelt beruházássá nyilvánította a kormány.

Újra előveszik a városligeti műjégbotrányt

Május 27-én ül össze legközelebb a Fővárosi Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága. Az ülés egyik témája a műjégpályaügy lesz. A bizottság még februárban hozott egy határozat arról, hogy tisztázni akarja a műjégpálya-beruházás kapcsán felmerült ellentmondásokat.

Műjég és szennyvíz: elszámoltatná Demszkyt a Fidesz

Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul a Fidesz a csepeli szennyvíztisztító és a műjégpálya felújítása miatt a fővárosi Fidesz, előbbi miatt akár duplájára is nőhet a csatornadíj.
Találatok: [9]  Oldalak:   1