Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

MVM Net Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Az ügyészség nem nyomoz az MVM milliárdjai után

A vádhatóság nem boncolgatta, hogy az ötmilliárdért vásárolt „központi termelésmegjelenítő” rendszer valójában mennyit ér.

Miniszterelnökségi milliárdokat kaptak a Microsofttól kirúgott cégek

Milliárdokat szakított az utóbbi egy hónapban állami közbeszerzéseken az a három informatikai beszállító cég, amelyet 2017 végén a Microsoft magyarországi leányvállalata egy mai napig nem cáfolt belső ellenőrzést követően törölt partnereinek listájáról

Pont a vizes vb legfontosabb részét próbálták eltitkolni

A közhiedelem szerint a budapesti vizes világbajnokság és az annak kapcsán megvalósuló fejlesztések költségei valahol nettó 100 milliárd forint felett járnak. Ahogy Seszták Miklós, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke elmondta, az összköltség 130,6 milliárd forint.

Már kétszer megbírságolták az állami mobilcéget

Bajba kerülhet a 12,8 milliárd forintért állami mobil-adatátviteli hálózatot építő MVM-leány, az MVM Net. A 450 megahertzes sávon építkező cég egyik szállítója leszerelte a korábban biztosított teszthálózatot, így továbbra sem teljesítik a frekvenciaszerződés előírásait, s immár a cég frekvenciahasználati jogosultsága forog veszélyben.

MVM Net Zrt.: Törvénytelen javadalmazás a miniszteri biztosnak?

Két állami cégben betöltött elnöki pozíciójáért is javadalmazást szavaztak meg Both Zoltán miniszteri biztosnak, noha ezt egy 2009-es törvény kifejezetten tiltja. Érdeklődésünkre azt közölték, hogy a hibát hamarosan kijavítják.
Találatok: [5]  Oldalak:   1