Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Nádor Öböl Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Egy körből kimaradsz - Miért ítélték börtönre Molnár Gyula volt polgármestert?

Másodfokon nyolc hónap letöltendőre ítélték Molnár Gyulát, a XI. kerület volt szocialista polgármesterét, mert a vád szerint önkormányzata 2006-ban a pályáztatás megkerülésével értékesített egy ingatlant.

Hivatali visszaélés: Molnár elismerést várna

Megkezdődött kedden a Fővárosi Bíróságon Molnár Gyula volt újbudai szocialista polgármester és Lakos Imre volt szabad demokrata alpolgármester hivatali visszaélés miatt indult büntetőpere. Molnár és Lakos a bíróságon egyaránt azt mondta, hogy nem tartja magát bűnösnek.

Vádat emeltek Molnár Gyula és Lakos Imre ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség tegnap vádat emelt Molnár Gyula volt XI.kerületi szocialista polgármester és Lakos Imre korábbi SZDSZ-es alpolgármester ellen hivatali visszaélés miatt - írja a Magyar Nemzet.

Vádemelési javaslat Borsa Gyula ellen

A Nemzeti Nyomozóiroda az Index információi szerint vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást Borsa Gyula, az Infopark Zrt. volt vezérigazgatója ellen. Hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Molnár Gyuláék ügyének homályos pontjai

Az Újbuda hivatali visszaéléssel meggyanúsított volt vezetőinek ügyének középpontjában álló ingatlan – a hvg.hu tudomása szerint – földhasználati joggal volt terhelve, ami azonban egy külsős, magántulajdonban lévő bt.-nek kedvezett.

Gáttal megkopasztott kincstár

Az eddigi két gyanúsított mellett a Kincstári Vagyoni Igazgatóság további munkatársainak kihallgatását tervezi a BRFK a Kopaszi-gát melletti telekügyletek kapcsán. A grandiózusnak indult beruházás makettje egyelőre többet mutat, mint a megvalósult létesítmények.

Az Info park-saga

Magánbefektetők marakodnak a budapesti Infoparkon. A rejtélyes off-shore szereplőkkel tarkított, bonyolult jogvita hátterében nem pusztán üzleti érdekellentétek, hanem egyre nyilvánvalóbban büntetőjogi kategóriákba tartozó lépések állnak.

Milliárdos kárt okozott Molnár?

Az elmúlt tizenhét év legnagyobb hibáját követte el a XI. kerületi önkormányzat, amikor áron alul értékesítette a lágymányosi öböl területét Leisztinger Tamás szocialista kötődésű vállalkozó érdekeltségeinek – állítja a helyi ellenzék.
Találatok: [9]  Oldalak:   1