Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Nagy Béla highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A pók visszabontja hálóját – Simonka és a medgyesegyházi ipari park 2.

Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésével és bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatti meggyanúsításával párhuzamosan a hozzá közel álló cégek leválnak a medgyesegyházi ipari parkról. A pók eddig szőtte, most pedig, úgy fest, visszabontja hálóját.

Forró a talaj Benedek Fülöp lába alatt

Június végén tűzheti ki a Fővárosi Ítélőtábla az első bírósági tárgyalás időpontját Benedek Fülöp volt földművelésügyi államtitkár „pákozdiként” elhíresült földügyében – értesült lapunk.

Benedek visszatámad

Büntetőfeljelentést tett hamis vád miatt Benedek Fülöp, a vagyonkezelő szervezet földügyekért felelős korábbi vezérigazgató-helyettese, az agrártárca volt államtitkára Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója ellen.

Új példa a szocialista bratyizásról

Ismét korrupciógyanús ügyben indított nyomozást az ügyészség, amelyben érintett lehet Benedek Fülöp, az agrártárca egykori szakállamtitkára, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő földügyekért felelős korábbi vezérigazgató-helyettese.

Megint korrupció miatt nyomoznak Benedek exállamtitkár ellen

Ismét korrupciógyanús ügyben indított nyomozást az ügyészség, amelyben valószínűleg érintett lehet Benedek Fülöp, az agrártárca egykori szakállamtitkára...

Megvásárolt erdővétel?

Újabb ügyészségi vizsgálat indult Benedek Fülöp államtitkári tevékenységével kapcsolatban. Ezúttal a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség indított el egy eljárást, mivel a gyanú szerint egy állami erdővásárlás során korrupció történt.

Bábolna: megkezdődött a nyomozás

Egy, a Magosz igazgatója által tegnap bemutatott levél írója azt állítja, hogy Nagy Bélán keresztül kellett ötmillió forintos kenőpénzt juttatni Benedek Fülöpnek, az agrártárca korábbi államtitkárának.
Találatok: [7]  Oldalak:   1