Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Nagy Lajos highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

A baktalórántházai polgármester az elődjével együtt sikkasztott

Mindkét baktalórántházai vezető jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Sikkasztás, jogosulatlan gazdasági előny szerzése és hamis tanúzásra való felbujtás miatt ítélték el őket.

Együtt áll bíróság elé a volt és a jelenlegi polgármester

A Debreceni Ítélőtáblán kitűzték az első fokon felfüggesztett börtönre ítélt Vida Károly volt baktalórántházi polgármester, valamint Nagy Lajos jelenlegi polgármester büntetőügyének fellebbviteli tárgyalását. A két politikust különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással vádolják. Korábban mindketten a Fidesz színeiben politizáltak, sőt Nagy Lajos egy időben a párt választókerületi elnöke is volt.

Nem mond le a börtönre ítélt polgármester

A büntetés ellenére továbbra is posztján marad Nagy Lajos, Baktalórántháza jelenlegi vezetője. Polgármesteri tisztségéről nem mond le, erről majd a másodfokú ítélet függvényében fog dönteni - mondta Nagy Lajos a Népszavának. A vádak között sikkasztás, jogosulatlan gazdasági előny társtettesként való szerzése, illetve hamis tanúzásra való felbujtás és annak kísérlete szerepelt.

A nagy nemzeti 'Ki lop többet?' vetélkedő

Bizonyítást sem igénylő evidencia, hogy az MSZP velejéig korrupt párt - Szabó Zoltán szocialista politikus szerint legalábbis ezt igyekszik sugallni a Fidesz.
Találatok: [8]  Oldalak:   1