Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Nagy Sándor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Paks II. volt vezérének a felesége félmilliárdért vett földet

Paks — Műkörmös, fitneszedző után találtunk egy óvónőből lett újdonsült földbirtokost! Nagyné Baracsi Éva paksi óvónő ugyanis kerek ötszázmillió forintért nyert el egy 210 hektáros földet az állami árverésen decemberben.

Eltűnnek Simicska emberei

Vida eltávolítására most érett meg a helyzet, a reformba csomagolva szabadulnak meg tőle. A három vaslady bírta a legtovább.

Levadásszák Simicska katonáit

Egy év alatt csaknem az összes állami cég éléről kirúgatta volt szövetségese, Simicska Lajos vállalkozó „embereit” Orbán Viktor miniszterelnök. A háború a végjátékhoz érkezett, már csak az adóhatóság és a MÁV van soron.

Emelkedő tétek - Elszámoltatás

Az elszámoltatás első körében felderített kár mértéke a Fidesz szerint 100 milliárdos nagyságrendű. A két korábbi kormányfő is célkeresztbe került, az esetleges büntető eljárások végképp padlóra küldhetik az MSZP-t az önkormányzati választások előtt.

Ingatlanbotrány Terézvárosban

Egy Terézvárosban működő vállalkozó hűtlen kezelés miatt tett feljelentést Terézváros polgármestere ellen, a polgármester pedig ugyanebben az ügyben híresztelés és rágalmazás miatt a vállalkozó ellen. A feljelentések történetét két szólamban olvashatják.
Találatok: [5]  Oldalak:   1