language

Lapok:

napi.hu highlight_off

napi.hu

A Napi.hu független üzleti és pénzügyi internetes hírportál. Eredetileg a Napi Gazdaság újság honlapja volt www.napigazdaság.hu domainnéven. 2011 áprilisától megújult külsővel jelent meg. Új funkciója lett a real time tőzsdei részvényárfolyam-szolgáltatás. 2013 augusztusában, a Napi Gazdaság tulajdonosváltásakor (és Magyar Időkké alakulásakor) levált a nyomtatott lapról és önálló szerkesztőséget alakított, a kiadócég tulajdonosa a Spéder Zoltán-féle CEMP lett. A Napi.hu kiadója a www.napi.hu Online Kft., melyet az Indamedia Network Zrt.-n keresztül korábban Spéder, jelenleg Ziegler Gábor és Ottyán József tulajdonolnak 50-50%-ban, ők értékesítik az Index.hu hirdetési felületeit is (CEMP-X Online Zrt.)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [843]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A magyar állam 22 milliárd forintot ad két szuperprodukcióra

Még javában készülnek a valaha volt legdrágább magyar filmek: a Hunyadi tévésorozat és a Most vagy soha! Petőfi-film. A Nemzeti Filmiroda nyilvántartásából kiderül, hogy a Hunyadihoz a magyar állam 15,7 milliárd forint, a Petőfihez 6,8 milliárd forint közvetlen és közvetett támogatást biztosít, az eddig közzétett adatok szerint.

Nagy volt a tolongás a BMW-gyári vasút építésére - Mészáros cége nyert

Hat ajánlattevő közül a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó V-Híd Építő Zrt. építheti meg a debreceni BMW gyárhoz tartozó vasút második ütemét, nettó 35 milliárd 456 millió forintért. A becsült ellenérték 24 milliárd 974 millió forint volt. A cég már egy 65 milliárdos vasúti projekten dolgozik a környéken.

Árulják Czeglédy Csaba cégének nagy értékű ingatlanait

A Czeglédy Csaba DK-s politikus vezetése alatt állt, jelenleg költségvetési csalási ügyben érintett Human Operator Zrt. két nagy értékű, Széll Kálmán téri ingatlanát hirdette meg eladásra a cég felszámolója, összesen nettó 414 millió forintért. Az egykor munkaközvetítéssel foglalkozó cég kiemelt figyelmet élvez: három és fél év után az állami felszámolóra cserélték a korábban kijelölt felszámolót.

Nem állt le a Fradiváros projekt, hotel és kápolna is épül

Tervezési és engedélyezési fázisban van az FTC népligeti sporttelepének fejlesztése. A tervek szerint 2023-ban indulna az első ütem egy több csarnokból álló sportközpont építésével, majd 2025-tól egy fociakadémia készül, négycsillagos hotellel és kápolnával. A zöldek legalább 20-25 százalékban zöld energiát fognak használni, és ahol lehet, oldal- és felülvilágító felületeket terveznek az épületekre, hogy kevesebb áramot fogyasszanak.

A Miniszterelnökség túlárazás miatt megsemmisítette a Nemzeti Kommunikációs Hivatal közbeszerzését

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal eredménytelennek minősítette a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram kommunikációjára kiírt közbeszerzését azért, mert az eljárást ellenőrző miniszterelnökségi főosztály súlyos jogsértést - túlárazást - tárt fel az eljárással kapcsolatban. Drágán dolgoztak volna a New Land és a Brightly kommunikációs ügynökségek, a számlát pedig uniós forrással finanszírozták volna.

Tóth Gabi koncertszervezőjével 35 millióért szerződött a Szerencsejáték Zrt.

Az állami Szerencsejáték Zrt. közzétette a júniusban és júliusban kötött támogatási szerződéseinek adatait a honlapján. Összesen 175 millió forintot osztottak ki tizenegy kedvezményezettnek, köztük van például a Tóth Gabi énekes fellépéseit szervező bt. nettó 35 milliós szponzorálási és Fricz Tamás politológus Depok alapítványa 15 milliós támogatási szerződéssel.

Itt egy újabb egyajánlatos közbeszerzés: 30 milliárd egy cégnek

Négy évig, legfeljebb nettó 30 milliárd forint keretösszegig a miskolci Referencia Mosodák Zrt. moshatja a büntetés-végrehajtás és más egészségügyi intézmények a textíliáit. Csak ez a cég tett ajánlatot. A miskolci társaság a kormányzati kedvenc takarítócég, a B+N Referencia Zrt. leányvállalata.

Hova vándorolnak a fővárosi kaszinók?

Az öt fővárosi kaszinót üzemeltető, illetve tulajdonló cég adataiban egyelőre nincs nyoma annak, hogy megvált volna részesedésétől az új honvédelmi miniszter. Az kiderül a cégbírósági dokumentumokból, hogy a május 26-i közel ötmilliárdos osztalékfizetéskor még a részvényesek közt volt a Szalay-Bobrovniczky Kristóf által alapított London Capital Zrt.
Találatok: [843]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>