language

Lapok:

napi.hu highlight_off

napi.hu

A Napi.hu független üzleti és pénzügyi internetes hírportál. Eredetileg a Napi Gazdaság újság honlapja volt www.napigazdaság.hu domainnéven. 2011 áprilisától megújult külsővel jelent meg. Új funkciója lett a real time tőzsdei részvényárfolyam-szolgáltatás. 2013 augusztusában, a Napi Gazdaság tulajdonosváltásakor (és Magyar Időkké alakulásakor) levált a nyomtatott lapról és önálló szerkesztőséget alakított, a kiadócég tulajdonosa a Spéder Zoltán-féle CEMP lett. A Napi.hu kiadója a www.napi.hu Online Kft., melyet az Indamedia Network Zrt.-n keresztül korábban Spéder, jelenleg Ziegler Gábor és Ottyán József tulajdonolnak 50-50%-ban, ők értékesítik az Index.hu hirdetési felületeit is (CEMP-X Online Zrt.)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [826]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hova vándorolnak a fővárosi kaszinók?

Az öt fővárosi kaszinót üzemeltető, illetve tulajdonló cég adataiban egyelőre nincs nyoma annak, hogy megvált volna részesedésétől az új honvédelmi miniszter. Az kiderül a cégbírósági dokumentumokból, hogy a május 26-i közel ötmilliárdos osztalékfizetéskor még a részvényesek közt volt a Szalay-Bobrovniczky Kristóf által alapított London Capital Zrt.

Az oroszok ki, Hernádi és Tombor beszálltak a magyar vagongyártásba

Az új honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf a cseh repülőgyártó cége után a magyar vagongyártó vállalkozásában is hátrébb lépett. A cseh vállalatnál Hernádi Zsolt Mol-vezér követte, míg a Dunakeszi Járműjavítóban egy olyan magántőkealaphoz került a részesedése, amelynek alapkezelője Hernádi egyik cége. Az orosz tulajdonos is kiszállt a Dunakeszi Járműjavítóból és az Egyiptomba vasúti kocsikat szállító Transmashholding Hungaryból, az utóbbiba Tombor András cége szállt be.

Magyar vitorlázó cége vette meg a MÁV egykori zánkai üdülőjét

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő árverésen értékesítette a MÁV egykori, 1,6 hektáros zánkai üdülőjét 574 millió forintért, a vevő egy néhány hónappal korábban bejegyzett cég, amelynek egy volt világbajnok vitorlázó a tulajdonosa.

A Themis vezette konzorcium nyerte meg 35 évre az autópályák kezelését

A Themis magántőkealap vezette konzorcium nyerte el a nemzeti autópálya-koncessziót a következő 35 évre – jelentette be Rogán Antal kabinetminiszter a Nemzeti Koncessziós Iroda eljárásáról. A győztes RAD-rendszerben kezelheti és építheti a magyar autópályákat. A Mészáros Lőrinc és Szíjj László vállalkozók érdekeltségeivel felálló konzorcium sok feladatot vállal magára.

Kiderült, ki vette meg a Rába járműgyártó egykori siófoki üdülőjét az MNV-től

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. március elején árverezte el a Rába járműgyártó egykori siófoki üdülőjét. Most kiderült, a Balatonhoz és a Siófok-Sóstó horgásztóhoz is közel lévő ingatlant a Digital Minds Kft. vette meg kikiáltási áron, 168,91 millió forintért. A cég közreműködik a Rogán Cecíliához köthető - jelentős állami támogatással megvalósuló - Fitbalance és "nemzeti futóverseny" rendezvények megvalósításában.

Mészáros Lőrinc hárommilliárdos karácsonyi ajándékot kapott

Mészáros Lőrinc Vivienvíz Kft.-je egy 2021. december 23-án aláírt szerződés szerint 3,3 milliárd forint költségvetési támogatást kapott "csomagolóanyag üzletága versenyképességének növeléséhez". A támogatás odaítélését a K-Monitor vette észre a Pénzügyminisztérium szerződéses listájában.

Lecserélték a magyar befektetőket, ma bejelenthetik az Újpest FC eladását

Kínai-magyar pénzből veszik meg belga tulajdonosától az Újpest FC fociklubot, pénteken jelentik be a megállapodást - értesült a Magyar Nemzet klub közeli forrásra hivatkozva. (Frissítés: szombaton jelentették be.) A cégbírósági adatokból az is kiderül, hogy a korábban 7 milliárd forintra becsült üzlet magyar szereplőjének, az SGF Silu Zrt.-nek januárban lecserélődtek a tulajdonosai, 46 százalékos részesedéssel megjelent Kovács Zoltán volt újpesti focista is. Ezt a céget jelölte ki a kormány tavaly a taszári reptér megvásárlására.

Újabb front nyílhat a kormány és az EU háborújában az állampolgári adattulajdon miatt

Újabb konfliktus forrása lehet a magyar kormány és az Európai Bizottság között, hogy az utóbbi úgy látja, európai szinten kellene szabályozni a nyilvánosan hozzáférhető adatok gyűjtését és felhasználását. Enélkül megbízhatatlan, átláthatatlan, a politikai hatalom ellenőrzése alatt álló nemzeti rendszerek jöhetnek létre, amire a magyar adatvédelmi szakemberek egy része szerint máris példát ad a magyar kormány megoldása.

Mészáros Lőrinc cége újabb gigaprojektet nyert el

A Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. végezheti el az Apátfalva- Mezőhegyesi Öntözőrendszer fejlesztésének első ütemét, nettó 21 milliárd 899 millió forintért. A közbeszerzés eredményét az Opus Global Nyrt. már tavaly november közepén közzé tette, de a szerződést csak január 6-án kötötte meg az OVF és Mészáros Lőrinc cége.
Találatok: [826]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>