Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

NAV Záhonyi Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Százezrek a melltartóban és alsónadrágban – Hamarosan bíróság előtt a korrupt záhonyi rendőrök

Több mint félszáz korrupt rendőr állhat hamarosan bíróság elé abban a vesztegetési ügyben, amit a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével 2015 őszén robbantott ki a Központi Nyomozó Főügyészség. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök külföldi állampolgároktól rendszeresen kenőpénzeket tettek zsebre.

VESZTEGETÉSSEL GYANÚSÍTJÁK A ZÁHONYI PÉNZÜGYŐRÖKET

Negyvennégyre nőtt a záhonyi határnál dolgozó pénzügyőrök megvesztegetése miatt indult eljárásban a gyanúsítottak száma – értesült a Magyar Idők a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A hatóság legutóbb október 26-án tartott házkutatásokat tizennégy helyszínen. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Kilenc NAV-ost helyeztek előzetesbe, nyolcat házi őrizetbe

A szerdán elfogott, cigarettacsempészet támogatásával gyanúsított pénzügyőrök közül kilencet előzetes letartóztatásba helyezett, nyolcnak pedig a házi őrizetét rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság - közölte az MTI. A folytatólagosan, bűnszövetségben elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmény miatt indított ügyben a jogsértésben közreműködő kilenc pénzügyőr előzetes letartóztatását legfeljebb 2015. augusztus 31-ig rendelte el a bíróság.
Találatok: [4]  Oldalak:   1