Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Navigátor Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A választás előtt született a 600 milliós beléptető-üzlet

Szerződéshosszabbítás helyett új beléptetőrendszert vásárolt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. A tendernyertes részben átveszi a régi technikát. A megállapodást vélhetőleg az is elősegítette, hogy a régi szállító az új szállító leányvállalata. A szerződés értéke nettó 632 millió forint.

Beléptető kiskapuk

A BKV után a budapesti fürdővállalatnál is nyomoz a rendőrség. A fürdők beléptető rendszerének 1,6 milliárdos tendere drágának és irányítottnak tűnik, a Rác Fürdő fejlesztése ügyében pedig házkutatásokat tartottak.

Gyógyfürdős házkutatás a fővárosban

Igazolódni látszanak a fővárosi Fidesz gyanúi a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei (BGYH) Zrt. több beruházásával kapcsolatban. Ezt jelzi a BRFK akciója, amelyben a BGYH-nál, a Rác fürdőben és az azt fejlesztő cég székházában tartottak házkutatást.

Házkutatások a Rác fürdő beruházás kapcsán

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. irodájában és a Rác fürdő felújítását és a kivitelezést végző cég székhelyén is házkutatást tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya csütörtökön.

230 milliót kerestek Hagyó kedvenc ügyvédei

Egy Teréz körúti ügyvédi iroda – nem olcsón osztott – jogi tanácsaira lett kíváncsi hirtelen számos fővárosi tulajdonban lévő cég azt követően, hogy Hagyó Miklósból főpolgármester-helyettes lett.

Új megbízás Szetey Gábor volt cégének

Csaknem ötmillió forintos megbízást kapott az idén Szetey Gábor, Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő volt személyügyi államtitkárának egykori cége a Bajnai Gordon által egykor vezetett Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumtól.

A legfőbb ügyészhez fordul a Fidesz egy közbeszerzés miatt

A legfőbb ügyészhez fordul a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. kezelésében lévő 13 gyógyfürdő beléptető rendszerének kialakítására és üzemeltetésére vonatkozó közbeszerzési eljárás miatt a fővárosi Fidesz-frakció.

Áthangolták a tévétendert

Új megoldási javaslatot kért a Magyar Televízió a HD műsorgyártó rendszer kiépítésére szóló pályázat résztvevőitől. A 7-8 milliárd forint értékűre becsült tenderen még talpon maradt ajánlattevők közül azonban egyedül a Wallis Holdinghoz tartozó Navigátor Zrt.-nek nem jelent gondot az új feltételek teljesítése.
Találatok: [9]  Oldalak:   1