Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Németh Árpád highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Övéit védi, másokat gyanúsít a Fidesz

Újabb feljelentések várhatók, miközben már most is több nyomozás is folyik Esztergomban olyan ügyekben, melyek Meggyes Tamás volt fideszes polgármester idején történtek.

Kétes indulókkal próbálkozik a Fidesz

Több, a legkülönfélébb büntetőeljárásokban érintett, továbbá gazdasági-politikai "mutyik" gyanújába keveredett politikusát indítja el a Fidesz vidéken az októberi önkormányzati választáson. A jelek szerint több "saját" csontváza lehet a kormánypártnak országszerte.

Kormányprogramos WC-papír van...

Sokak szerint kart karba öltve jár Várpalotán a fideszes városvezetés és néhány, a szélsőjobbhoz kötődő szervezet – állította egy Veszprém megyei szocialista országgyűlési képviselő.

Várpalotai támogatás a szélsőjobbnak?

A várpalotai önkormányzat pénze szélsőjobboldali civil szervezetekhez szivárog át – írtuk tegnap Deák Istvánné, a Veszprém megyei város szocialista országgyűlési képviselőjének hétfői, budapesti sajtótájékoztatójáról tudósítva.

Az MSZP szerint Várpalota pénze szélsőjobbhoz szivárog

Az MSZP szerint várpalotai önkormányzat pénze szélsőjobboldali civil szervezetekhez szivárog át - mondta Deák Istvánné, a település szocialista országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten újságíróknak.
Találatok: [7]  Oldalak:   1