Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Németh Marica highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kónyi hangfelvétel: felmentették az iskolaigazgatót

A kónyi képviselő testület szerdán felmentette tisztségéből Németh Marica igazgatónőt a szeptemberben nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottak miatt. Utóbbi szerint a fideszes Németh Marica ÁSZ-vizsgálattal akarta "megfogni" szocialista ellenfelét.

Kétes indulókkal próbálkozik a Fidesz

Több, a legkülönfélébb büntetőeljárásokban érintett, továbbá gazdasági-politikai "mutyik" gyanújába keveredett politikusát indítja el a Fidesz vidéken az októberi önkormányzati választáson. A jelek szerint több "saját" csontváza lehet a kormánypártnak országszerte.

Kónyi hangfelvétel: vizsgálat indul, lemondásra szólították fel az érintetteket

Lemondásra szólította fel a múlt hétvégén nyilvánosságra került hangfelvétel-ügy miatt az érintett négy képviselőt a kónyi önkormányzat többi tagja. A polgármester eljárást is indít az egyik résztvevő, a faluvezetői posztra pályázó iskolaigazgató ellen.

"Lázadnak" a kónyi iskolaigazgató ellen

Példátlan politikai mozgást generált az önkormányzati választásokon - azóta már megvont Fidesz-támogatással - polgármesterjelöltként is induló kónyi iskolaigazgató tevékenysége. A kónyiak átíratási dömpinggel tiltakoznak Németh Marica intézményvezető és tantestülete ellen.

Behálózták volna a megyei főügyész-helyettest is

Beismerte a Fidesz két helyi politikusa, hogy valódi a felvétel, mely szerint akár alaptalan számvevőszéki vizsgálat segítségével (is) igyekeztek volna lejáratni Kóny község független polgármesterét, aki újra indul a posztért. Ágoston Tamás képviselő- és Németh Marica polgármesterjelölt azonban "nem úgy gondolta", amit mondott.

Kónyi hangfelvétel: a Fidesz elhatárolódik az esettől

A Fidesz hétfőn elhatárolódott a stop.hu portálon vasárnap megjelent hangfelvétel tartalmától, illetve szereplőitől. Molnár Csaba szocialista megyei elnök szerint "a hangfelvétel arról is szól, az egész ország területén lennének ilyen kísérletek".
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>