Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Németország highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [320]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Minden 20. forintot költöttek el hasznosan az elfuserált fővárosi fejlesztésnél

Lassan két évvel a szerződés felmondása után is újabb költségek kerülnek elő, a számla az aktuális kimutatás szerint 11,1 milliárd. Felelős, de még csak gyanúsított sincs.

Választási rendszer, adó, közlekedés: ez kerülhet Mészáros jobbkezéhez a T-Systems megszerzésével

Ezúttal multicég, német állami érdekeltség landol Mészárosék köreinél. Az üzlet nyomán elképesztő mennyiségű állami megbízás és referencia kerül a Mészáros Lőrinc kisebbségi, Mészáros barátjának többségi tulajdonában lévő informatikai céghez, a 4iG-hez.

A világ tíz legértelmetlenebb állami nagyberuházása

Döbbenetesen rosszul költik néha az adófizetők pénzét. És nem csak olyan helyeken, mint Kína vagy akár Magyarország: őrült és értelmetlen német projektek is rákerültek a listánkra.

Mit tudni eddig a Kósa-botrányról?

A Magyar Nemzet kedden és szerdán részleteket közölt közjegyzői dokumentumokból, amelyeket Kósa Lajos és egy megbízó írt alá. Kósa eszerint vagyonkezelést kap a megbízó németországi öröklésből származó pénzére, emellett 800 millió forintos ajándékot fogad el az édesanyja számára, sőt, egy svájci repülőscégről és párizsi bankról is szó esik. Kósa azt állítja, egy csalásba rángatták bele, nem kapott pénzt, nem kezelt számlát, de nem ad magyarázatot érdemben arra, hogy neki mi előnye származott volna a szerződésből. A megbízó nő ellen tényleg nyomoznak, de a magányos csalóról szóló forgatókönyvet gyengíti, hogy a nő és Kósa több szálon is összeköthető.

Gigantikus pénzügyi csalást lepleztek le Németországban

Több mint tízmilliárd eurós kárt okozó feltételezett pénzügyi csalást lepleztek le Németországban - jelentette szerdán a Süddeutsche Zeitung (SZ) című német lap és két német regionális közszolgálati médiatársaság, a Norddeutscher Rundfunk (NDR) és a Westdeutscher Rundfunk (WDR) közös tényfeltáró munkacsoportja.

Orbán Viktor, a német bombagyáros és az orosz maffiafőnök – változatok egy kompromatra

Az orosz nyelvű Insider portál szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt. A témát az Insider.ru terítette a Putyin-látogatás apropóján, kapcsolatot sejtetve Orbán különös oroszbarát politikai fordulata és az állítólagos pénzátadásról készült videó között. Az ügyben az LMP társelnökei írásbeli kérdéssel fordultak a belügyminiszterhez egyebek mellett azt tudakolva, lehet-e az oroszoknak kompromittáló videójuk a miniszterelnökről?

A német sajtó is foglalkozik a 4-es metró ügyével

Németországban a Der Spiegel című hetilap a budapesti 4-es metró megépítéséről az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által készített jelentéssel kapcsolatban közölt cikket szombaton megjelent számában - írja az MTI. A Der Spiegel szerint nem meglepő, hogy Magyarország nem támogatja az európai ügyészség felállítását.

Németországban fogták el a százmilliókkal felszívódó Bróker Józsit

Németországban fogták el a csalás miatt körözött szolnoki brókert, F. József Szeverint – értesült a PestiSrácok.hu. A Bróker Józsiként is emlegetett csaló ellen azért adott ki nemzetközi elfogatóparancsot a bíróság, mert a férfi országszerte legalább nyolcvan embert vert át és csalt ki tőlük többszáz millió forintot.

Beckenbauert is elérte a korrupciós botrány

Wolfgang Niersbachnak, a Német Labdarúgó Szövetség elnökének hétfői lemondásával még csak elindult az a lavina, amelyet a 2006-os németországi vb odaítélésével kapcsolatos, vélelmezhető szavazatvásárlás napvilágra kerülése provokált. A terebélyesedő botrány következő áldozata a német futball legendája, Franz Becken­bauer lehet.
Találatok: [320]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>