language

Helyek:

Németország highlight_off
Svájc highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Orbán hízelgéséről és a Varga–Szijjártó-marakodásról is szól a vasúti gigaprojekt

Orosz és kínai érdekeket is kiszolgál Orbán Viktor, hogy a kormányához közel álló üzletembereknek újabb hatalmas üzleteket hozzon. A Kína és Európa közötti vasúti áruforgalom ideterelésének reménybeli profitján miniszterek és holdudvaraik marakodnak, miközben mindegyik kap állami milliárdokat is.

Mélyre ásta a magyar gazdagok titkait Svájc

Új lendülettel vágna neki a külföldre menekített magyar vagyonoknak a kormány - jelentette be szerdán Lázár János. Az egyes becslések szerint akár 2000 milliárd feletti vagyont azonban nehéz lesz megadóztatni - ez egyelőre még Németországnak sem sikerült.

Óriási adócsalást feltételeznek a német hatóságok

Házkutatásokat kezdett a német adóhatóság a svájci Credit Suisse bank németországi ügyfeleinél, akik közül sokakat adócsalással gyanúsítanak, jelentette a Handelsblatt gazdasági napilap. Értesüléseik szerint a német adóhatóság bizonyos álbiztosítási termékekről szerzett tudomást, melyek több milliárdos adóbevételtől fosztották meg az államot.

A svájci adóegyezség egymilliárd eurót hoz a bécsi költségvetésnek

Egymilliárd eurót remél az osztrák adóhivatal 2013 közepéig Svájctól, az osztrák adózatlan pénzek legalizálásából. A bécsi kormány a hatalmas összeget már be is tervezte a költségvetésbe, és a megállapodás megerősítette Maria Fekter pénzügyminiszter korábban ingatag pozícióját is.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>