language

Intézmények:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [763]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az Integritás Hatóság a Microsoft- és a víziközműmutyikról: Ez a pénz elúszott

Az előző évtized két nagy korrupciós botrányával is foglalkozott a közelmúltban az EU-val folyó vita részeként felállított Integritás Hatóság, ahol beismerték: nincs esély az elkorrumpált összegek visszaszerzésére. A szervezet megreformálná a vagyonnyilatkozati rendszert, de a kormány eddig nem reagált a tavaly év végén publikált javaslatcsomagra.

Bizonyíték hiányában megszüntették az Orbán Viktor fogorvosa utáni nyomozást

Az 1,3 milliárd uniós támogatással megtoldott „kutatóintézetnél” csupán az ügyvezetők és a tulajdonosok voltak bejelentve, egyéb munkavállalók, vagy kutatók nem.

Nyílt levélben osztja ki Iványit a Belügyminisztérium

Nyílt levélben reagált a Belügyminisztérium a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezetőjének, Iványi Gábornak a múlt heti bejelentésére. Orosházán viszont a fideszes többségű képviselő-testület tervbe vette, hogy a MET ottani intézményének gyorssegélyt ad a bajban.

Hol van a fideszes képviselő, miközben 411 milliót akar visszafizettetni a kistérséggel a Miniszterelnökség?

Ennyit követel vissza a Dél-békési Többcélú Kistérségi Társulástól a tárca egy szerintük meg nem valósult EU-s projekt miatt. A nehéz helyzetbe került polgármesterek a múlt pénteken ültek össze, de Erdős Norbert, a térség képviselője nem volt ott a megbeszélésen.

Újabb százmilliós állami támogatás nyomai vezetnek az elmúlt évek legnagyobb számlagyárába

A külügyminisztérium 288 millió forint vissza nem térítendő támogatása az elmúlt évek egyik legnagyobb számlagyárában landolt.

Óriási blöff volt a hatósági áras üzemanyaghoz előírt forgalmi-szkennelés

A NAV nem tudja megmondani, mennyi hatósági áras üzemanyag fogyott. A Fidesz 2021 őszén fixálta az üzemanyagok árát 480 forintban, ami gyorsan ellátási zavarokhoz és emiatt vásárlási korlátozáshoz vezetett. 2022 május végétől már csak a magyar rendszámú autók tankolhattak hatósági áron, és a kutak beszkennelték a forgalmit a tankoláshoz, de az adóhivatal szerint ezen adatok továbbítására, tárolására valójában nem is kötelezte őket semmi.

A létéért küzd Iványi Gábor egyháza, már a dolgozókat sem tudja kifizetni

Ebben a hónapban eddig 75 ezer forintot kaptak a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alkalmazottai. Pedig sokan alig élnek jobb körülmények között, mint azok, akiket ellátnak. Iványi Gábor az Euronewsnak azt mondta, Magyarországon diktatúra van.
Találatok: [763]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>