Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

A város peremén: indul a lelketlen kastélymutyi?

Szociális intézményként működő kastélyok, kúriák szabadulhatnak fel a közeljövőben a fogyatékkal élőket gondozó intézmények kiürítése nyomán. A gondozottak érdekeinél a jelek szerint fontosabbak az anyagi szempontok.

Tanuljon meg spórolni 23,7 millióért

A tanácsadástól kezdve a különböző projektmenedzseri, nyomdai, számítástechnikai szolgáltatásokon át egészen a fűnyírásig szinte bármiről lehet találni olyan közbeszerzést, ahol a szerződés várható összértéke nem éri el a 25 millió forintos értékhatárt – de ahhoz nagyon közel van –, és így nem kell nyílt tendert sem kiírni.

Rendületlen lendület - a Hajdúság Simicskája 2.

Amikor lapunkban az elsősorban takarítással, karbantartással és építkezésekkel foglalkozó TÖMB 2002 Kft.-vel foglalkoztunk (lásd 2012. december 20-i számunkat), jeleztük, hogy nem áll minden kikért adat a rendelkezésünkre. Azóta viszont megtudtunk egyet s mást.

Pálffy István feleségével hagyta el az országot

Teljes szervezeti átalakulást koordinál Tóth Judit, Pálffy István KDNP-s országgyűlési képviselő felesége, aki pályáztatás nélkül a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet kommunikációs-és marketingmunkatársa lett.

Pálffy felesége a kormányzatnál

Rokonok a kormányzatban. Pálffy István volt híradós műsorvezető, jelenlegi KDNP-s országgyűlési képviselő feleségét, Tóth Juditot foglalkoztatja kommunikációs és marketingmunkatársként a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) egyik háttérintézménye, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - tudta meg a Blikk.
Találatok: [8]  Oldalak:   1