Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Megszűnhet a Class FM: Simicska nemrég eladott rádiójának nem hosszabbítják meg a szerződését

Simicska Lajos hiába adta el a rádióját, és hiába reménykedett az új tulajdonos: a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciáját.

Külsős ügyvédek egymilliárdért

Bár két, egymással párhuzamosan működő jogi igazgatósága is van a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak, az állami cég több mint 980 millió forintot fizetett ki külsős ügyvédeknek – közbeszerzés nélkül.

Sokat adnak a Telkes-cégek véleményéért

Számos minisztériumhoz és állami hivatalhoz hasonlóan a Nemzeti Hírközlési Hatóság is komoly és költséges külső segítségre szorult az elmúlt években, hogy feladatát el tudja látni. Az állami hivatal által közzétett üvegzseb szerint stratégiakidolgozásra, különböző tanulmányokra, jogi, személyzeti és szakmai tanácsadásra, tréningre 2009-ben sok száz millió adóforint ment el. A rendszeres bedolgozók között ott találjuk a gazdasági tárcánál is segédkező Telkes Tanácsadó Zrt.-t is, amely – mint arról korábban beszámoltunk – több kormány közeli személy kenyéradója.

Dagad a botrány mobilügyben

A negyedik mobilszolgáltatóra kiírt, és győztes kihirdetése nélkül megszüntetett pályázat ügyében korrupció gyanújába keverték az ügyben illetékes Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnökét, a nyeretlen pályázók és a mobilpiacot uraló nagy szolgáltatók kapcsán pedig felvetődött, hogy vitatható módszerekkel próbálták befolyásolni a tender eredményét.
Találatok: [6]  Oldalak:   1