Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

1,9 milliárdos közbeszerzést nyert el a Mészáros–Jászai-féle 4iG

A 4iG közleményben jelentette be, hogy a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által kiírt „Távoktatási licenszek beszerzése” megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzési eljárás során nyerteseként ők kerültek kihirdetésre. A 4iG résztulajdonosa a Mészáros Lőrinchez köthető Opus Global Nyrt., de az IT-cégben tulajdonos még a Konzum PE Magántőkealap, a KZF Vagyonkezelő Kft. (ez Jászai Gellért cége, és irányító, 40,2 százalékos részvénycsomagot birtokol) és emellett kis részvényesei is vannak.

Korrupcióinfó: Hadházy szerint az ingatlanbérlés az új olajszőkítés

Az ingatlanbérlés az új olajszőkítés – ezt Hadházy Ákos (LMP) országgyűlési képviselő állapította meg szokásos heti korrupcióinfóján. Példának a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem gyakorlatát mutatta be.

Kizárták lapunkat egy nyilvános eseményről

Hiába szerette volna a Magyar Nemzet is tájékoztatni olvasóit az Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése nevű kiemelt uniós projekt szerdai nyitórendezvényén, nem engedték be lapunk munkatársait. A 30 milliárdos program konzorciumvezetője a Nemzetgazdasági Minisztérium felügyelete alá tartozó Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH), aminek egyik, Baross utcai épületében tartották az eseményt. Megjelent a szaktárca egyik sajtósa, Lukács Tamás, aki azt állította, hogy a rendezvény korlátozottan sajtónyilvános, meghívóra és előzetes regisztrációra lett volna szükség. Ehhez képest megérkezésünkkor a portások sem kértek rajtunk számon regisztrációt, sőt, az egyik őr azt is megjegyezte, hogy nyilvános a rendezvény, bárki jöhet, csak fel kell írni a nevét és a sajtóorgánumot, ahol dolgozik.
Találatok: [3]  Oldalak:   1